[Yeni Server] Kurulum ve Gelişim için ekip elemanları aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foothie

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Foothie

Discord:

Foothie#9928

Merhabalar!

Yeni bir Hub serverı kuruluyor.
Hedefimiz büyük ve yüksek.
Türkiye'de görülmemiş bir server olacak.
Sende bu yolda bize yardımcı olup bu ekibe katılmak istiyorsan hemen aşağıdaki formu doldur ve başvurunu yap!

not: Ekibe katılanların ilgi alanlarına göre gerekli rütbeler verilecek ve server açıldıktan sonra rütbeleri geri alınmayacaktır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekibe alınırsan seninle iletişime geçeceğiz.

Benim adım Berke. 21 yaşındayım ve Bahçeşehir üniversitesinde okuyorum. Uzun yıllar Minecraft ile ilgilendim. sadece şu son 2 yıldır uzak kaldım. yaklaşık 6-7 sene boyunca türlü türlü serverlar hostladım ve başka serverların ekiplerine katıldım. Bu konuda tecrübemin fazla olduğunu söyleyebilirim. Uzun bir aradan sonra tekrar geri dönüş yapmaya karar verdim ama büyük bir şekilde. Ülkemizdeki serverların fazlalığını hepimiz biliyoruz, her türden her telden server var. Ama hiç Türkiye'nin en büyük en bilinen en geniş serverı diye adlandırabileceğimiz bir server görmedim. Yurtdışında bunun örneğini verebileceğim bir çok server var. Neden bizimde olmasın? Tamamen %100 Türk yapımı kocaman bir server. İçinde herşeyi olan, her mini game'i olan. Neden tek tek bir sürü ufaklı serverlar açmak yerine, toplanıp kafa kafaya verip tek bir devasa server açmıyoruz? Bu server öyle böyle bir server olmayacak. Düşünemeyeceğiniz kadar büyük olucak. Server açılmaya yaklaştıkça bir PR ekibi oluşturulacak ve serverın tanıtımları her sosyal medya platformunda duyurulmaya fenomenler tarafından reklamı verilmeye başlanıcak. Şuanki öngörülerimle eğer başarılı bir server kurabilirsek, günlük ortalama kullanıcı sayısı 5.000 - 10.000 arası olmasını hedefliyoruz. Daha detaylı bilgi almak için başvurunu yap ve ekibe katıl. Burada önemli olan herkesin bu işe gönül verip sonuna kadar mücadele etmesi. Bu işi başarırsak çok büyük bir serverı Türkiye'mize kazandırmış olucaz. Hepinize iyi bayramlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl