yeni nesil pulugin paketçilerinin özellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lazarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazarus

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
149
Minecraft
lazarusgod

Discord:

lazarusgod

1-) herkes tarafından kullanılan eklentileri sevmezler, kendileri özenle spigotmc üzerinden aradıkları eklentileri önererek, herkes tarafından kullanılan eklentilere çöp derler.
2-) asla ve asla essentials kullanmazlar, önermezler

varsa devamı yazın benim aklıma gelmedi

Genellikle ücretli eklenti kullanırlar (özellikle çakma)​

Tek kendi paketlerini beğenirler

Pluginleri kendileri yapmış gibi sahiplenirler.

6- 2-3 ay sağdan soldan yardım dilenir, bu süreç sonrasında sağdan soldan öğrendiği doğru ya da yanlış bilgisi ile insanlara MultraOpSkyblock paketi satar ve yardım aldığı kişilere rest çeker.
7- Özel durumuna artık Türkçe cümleler yazmaz, cool çocuk olur.
8- Kullandığı m.ö'den kalma eklentilere körü körüne bağlıdır, her şekilde bu eklentilerden daha iyisi çıksa bile asla kullanmazlar. (örn: çöpmanager, çöpsentials)
9- Her zaman kendilerini en iyileri görür, ergen ben merkezciliğinden kurtulamaz.
10- Sattığı paketlerde tps sorunu olunca yine 2-3 ay önceden yardım dilendiği kişiye rest çekmesine rağmen yüzsüzce mesaj atar.

Dostum dostum konunun başlığındaki pulugin pılagin olucaktı.​

10 eklentiyi bir eklentiye sığdırdıklarını savunurlar ki bunu da kazık bir fiyata satıp insanlardan güzel şekilde para kaldırmayı başarırlar ? ?

6- 2-3 ay sağdan soldan yardım dilenir, bu süreç sonrasında sağdan soldan öğrendiği doğru ya da yanlış bilgisi ile insanlara MultraOpSkyblock paketi satar ve yardım aldığı kişilere rest çeker.
8- Kullandığı m.ö'den kalma eklentilere körü körüne bağlıdır, her şekilde bu eklentilerden daha iyisi çıksa bile asla kullanmazlar. (örn: çöpmanager, çöpsentials)
9- Her zaman kendilerini en iyileri görür, ergen ben merkezciliğinden kurtulamaz.
10- Sattığı paketlerde tps sorunu olunca yine 2-3 ay önceden yardım dilendiği kişiye rest çekmesine rağmen yüzsüzce mesaj atar.

Biraz ağır ama çok yerinde bir yorum :D

Türklerden öyle ahım şahım bir plugin yazarı göremedim, Genellikle var olan pluginleri değiştirmeyi tercih ediyoruz

1. LuckPerms kullanmayan sunucular çöptür, milattan önce yapılmıştır.
2. Skript çöptür, 1 satırlık kod için java tercihleridir.​

"Plugin paketçi" demek zaten işi bilmiyor demek. O yüzden onun yaptığından adam akıllı bir şey çıkmaz. Önce bu işin yapı taşını yani javayı bileceksin ki öyle kaliteli bir şey çıkarasın. Ama zaten bu ekiplerin falan %99'u sadece java değil hiçbir şey bilmiyor biliyor gibi davranan çocuklar. Kaliteyi sorgulayın adam seçmeden önce. Adamın bilgisini ölçün

Bakın, aslında sizinle bu konuyu daha önce de özelden konuştuğumuzu hatırlıyorum. Tamam GroupManager şuanki zamanda diğer eklentilerin yanında biraz düşük kalabilir. LuckPerms, UltraPermisions gibi eklentilerin yanında. Fakat ben şuan Essentials ile yarışabilecek bir eklenti görmüyorum. Yani Essentials'i her kurcaladığımızda farklı bir komut, farklı bir işlev keşfediyoruz. Yani demem o ki, sürekli essentials eklentisine diğer bir laf atılıyor, başka eklentiler övülüyor. Bu övülen eklentiler ile ortaya nasıl bir paket çıkabilir daha henüz görmüş değilim. Bu arada, EssentialsX'in milattan önce kalma bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. Bu konu tartışılabilir, tartışmaya açığım, isterseniz beklerim :melek:

Not: Tartışma olayını kavga olarak algılamayın, düşüncelerimizi anlatarak konuşabiliriz :)
tarih2.png

Ekli dosyalar

• tarih.png
    tarih.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 62
Bakın, aslında sizinle bu konuyu daha önce de özelden konuştuğumuzu hatırlıyorum. Tamam GroupManager şuanki zamanda diğer eklentilerin yanında biraz düşük kalabilir. LuckPerms, UltraPermisions gibi eklentilerin yanında. Fakat ben şuan Essentials ile yarışabilecek bir eklenti görmüyorum. Yani Essentials'i her kurcaladığımızda farklı bir komut, farklı bir işlev keşfediyoruz. Yani demem o ki, sürekli essentials eklentisine diğer bir laf atılıyor, başka eklentiler övülüyor. Bu övülen eklentiler ile ortaya nasıl bir paket çıkabilir daha henüz görmüş değilim. Bu arada, EssentialsX'in milattan önce kalma bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. Bu konu tartışılabilir, tartışmaya açığım, isterseniz beklerim :melek:

Not: Tartışma olayını kavga olarak algılamayın, düşüncelerimizi anlatarak konuşabiliriz :)
Ekli dosyayı görüntüle 120520
Birisi diyor çöpsentials diye sonra diğer çocuklar da taklit ediyor hocam bu sektör böyle sen yorma nefesini kimsenin bir şey bildiği yok yoksa.

Ekli dosyayı görüntüle 120520
Çünkü daha çok daha iyileri varken neden kullanalım? (bknz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
Birisi diyor çöpsentials diye sonra diğer çocuklar da taklit ediyor hocam bu sektör böyle sen yorma nefesini kimsenin bir şey bildiği yok yoksa.
Evet, kendi profilinizden de belli olduğu gibi herkes birbirini taklit ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl