yeni nesil pulugin paketçilerinin özellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lazarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekiplere katılırlar sonra adam dolendırırlar

%99,9 dolandırıcı :dd (%0,1'i şüpheli)
Hazır pluginler kullanırlar sonrada özel diye yedirirler
Sen parayı şimdi at paket hazır olduğunda atarız derler (atmazlar) not stonks
100 TL'lik paketi 300 TL'ye satarlar çünkü piyasada enayi çok :d
Biz en iyisiyiz derler
Herşeyi kendileri bilirler
Birden fazla Discord hesapları vardır
Medeni insanlar gibi davranırlar (sanırsın fabrikası var)
Geri dönüş yapmazlar
Para dilenirler
Ve boş beleş insanlardır

Paralı kullananlar daha hoşluk katıyor bence :)

Hızlı cevap vermeleri çok önemli bence

MC-Market'i avucunun içi gibi bilirler :)

6- 2-3 ay sağdan soldan yardım dilenir, bu süreç sonrasında sağdan soldan öğrendiği doğru ya da yanlış bilgisi ile insanlara MultraOpSkyblock paketi satar ve yardım aldığı kişilere rest çeker.
7- Özel durumuna artık Türkçe cümleler yazmaz, cool çocuk olur.
8- Kullandığı m.ö'den kalma eklentilere körü körüne bağlıdır, her şekilde bu eklentilerden daha iyisi çıksa bile asla kullanmazlar. (örn: çöpmanager, çöpsentials)
9- Her zaman kendilerini en iyileri görür, ergen ben merkezciliğinden kurtulamaz.
10- Sattığı paketlerde tps sorunu olunca yine 2-3 ay önceden yardım dilendiği kişiye rest çekmesine rağmen yüzsüzce mesaj atar.
hahah ne o cahit ağzın yanmış sanki geçmişte :p

Kimin ne kullandığı kimi ilgilendirirki essentials ve groupmanager gayet başarılı pluginlerdir ve güncelleniyor benim tavsiyem güncellenmeyen veya desteği kesilmiş eklentilerin kullanılmaması (permissionsex gibi) ancak bilgi sahibi olan birisi bu eklentileri kendileride güncelleyebilir gerekli api bulunuyor "plugin paketçi" çoğul bir kelime her plugin paketi satan kişi aynı değildir veya aynı kapasitede deneyimli değildir ne kullanılsa kullanılsın alıcının eğer hoşuna giderse gerisi sorun olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl