Yeni nesil Faction plugin paketi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

summad

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
summad

Discord:

canris.

Selamlar, yeni nesil "Faction" plugin paketi arıyorum. Satan bir takım biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
Özel olarak yaptırmak gibi bir düşüncem var. Yapan birisini biliyorsanız yardımcı olur musunuz.

Selamlar, yeni nesil "Faction" plugin paketi arıyorum. Satan bir takım biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
Özel olarak yaptırmak gibi bir düşüncem var. Yapan birisini biliyorsanız yardımcı olur musunuz.
Merhabalar, Discord üzerinden isterseniz konuşalım. (XBrexorX#2521)

Merhabalar, xmadzzy discord hesabım üzerinden iletişime geçebiliriz.

Merhabalar tekrardan, onaylı satıcılar ve takım sahipleri olursa daha iyi olur. Dolandırılma riskini göze almak istemiyorum, teşekkürler.

Teşekkürler ulaşan arkadaşlara. Artık gerek kalmadı hallettik. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl