"YENİ NESİL EMEK SKYBLOCK" saçmalığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEDİ MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.771
Doğru söyliyorsun kardeşim skyblock mafetiler minecraft bırakmasaydım gerçek skyblock açardım

Hard SkyBlock Zor SkyBlock demek fakat emek onun bir anlamı yok emek SkyBlock ile aynı
Benim görüşüm EmekSkyBlock ile senin bahsettiğin skyblock bir tutulamaz yönünde.
Sebebi ise emekskyblock biraz daha harda kaçıyor normal skyblocktan daha fazla emek istiyor.

%98'i 1 ay sonra kapanacağı için fazla bir önemi yok.

Katılıyorum

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış anlaşılmasın ama benim gerçek skyblock anlayışım sistemlerin bulunmaması. Adaların birbirine yakın olması. Kırıktaş jeneratör yapıp taş kasıp para kazanmak.​
prison veya factiondaki lapis mantığı ile aynı

Son zamanlarda buna benzer sunucuları bende çok görmeye başladım. Adı Emek ama ne ararsan dağıtıyorlar ki bence hiç de doğru değil :'( <3
o sunucuların altına gidip güzel sunucu yazarsan adamlarda güzel sanmaya devam eder :D

bukadar takman çok saçma "Emek skyblockun adını kirletiyolar" gerçekten burda bi oyun oynanıyor ve kuralları oyun tarzını oyunun sahibi yani sunucu sahibi belirler adam kafana silah dayamıyor gel oyna diye çoğu kişi neden oynuyor ? ya rahatlamak için ya zevk alıyor yada o sunucudaki ortam yüzünden yani adam sevmiyorsa zaten oynamaz bu ne sana ne bana düşüyor kararı oyuncular verir ayrıca burda "Emek skyblockun adını kirletiyolar" çok saçma bir cümledir yani burda ülke yönetmiyoruz alt tarafı oyun otur oyna işte bukadar ciddiye alırsan bunun sonu yok

emek sky sade pl paketi olması en iyisi

Türkiye'de yemin ediyorum sunucu açmayı becerebilen bir tane insan yok. Kaliteli bir tane bile sunucu yok. O yüzden hepsi saçma rahat ol.

Valla emek skyblock dediğin her yönden sağlam olmalı, piyasasının belirli ve tutarlı olması gerekmekte. Bu "yeni nesilciler" bir garip o_O

Skyblock zaten emek olmuyor mu abi?

Artık acılan emek ve op sunucular gerçekten sapıtmaya başladı para için

çok haklısın emek adı üstünde zaten asnıl zevk alıyorlar anlamıyorum 10dk 1m pra yapıcaksan ne anlamı var

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl