"YENİ NESİL EMEK SKYBLOCK" saçmalığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEDİ MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.771

KEDİ MC

KediMC.Keyubu.Com
Elmaslar
181
Minecraft
KediMC

Discord:

BordoMavi#0001

ayrac.png

YENI NESIL EMEK SKYBLOCK
Söz sizde beyler. Yeni oyun modu çıkmış adı işte yukarıda gördüğünüz YENİ NESİL EMEK SKYBLOCK. Gerçekten böyle bir mod artık bir çok sunucuda var. Biz bu moda aslında OP SKYBLOCK diyoruz fakat bazı skyblock sunucuları kendini aştı, durdurulamıyor!

Yeni nesil emek skyblock, dikkatinizi çekti dimi bence bu yüzden adını böyle yapıyorlar. Girdim yeni nesil skyblock sunucusuna sanal market var her şey modern prefixli ee 10dk oynadım 1m kastım. Arkadaşlar emek skyblockun adını kirletiyorsunuz. Ya emek açıcaksın ya da OP. Gidip Yeni nesil demeyeceksin ne bu soru mu yeni nesil.

Lafı çok dolandırmayacağım. Bu saçmalıklar gerçekten çok sinir bozucu.

Son düzenleme:
Dediğin türde bir sunucu henüz görmedim ancak korumacı yaklaşımın biraz garip geldi. Skyblock'un adının kirlendiği yok, sunucunun adı kirlenir en fazla çok takılmamak lazım. Herkes istediği türde istediği isimle sunucu açmakta özgür buna karışılmamalı.

Dediğin türde bir sunucu henüz görmedim ancak korumacı yaklaşımın biraz garip geldi. Skyblock'un adının kirlendiği yok, sunucunun adı kirlenir en fazla çok takılmamak lazım. Herkes istediği türde istediği isimle sunucu açmakta özgür buna karışılmamalı.
Emek skyblockun adını kirtetiyorlar. Yeni nesil emek skyblokcun sistemleri: Minyon, sanal market, coin sistemi tarzı. OP sistemleriyle aynı üstelik o sunucuya girdim ve 1.5m kastım 10 dakikada.​

Bu seni çok rahatsız ediyor belli ki ikinci kez konu açmışsın.
Katılıyorum emek sunucular tutmuyor artık insanlar bu tarz serverlara geçti
Uğraşmayı sevmiyoruz...

Konuyu yarım yamalak okuyup vermiştim cevabı, şimdi tekrardan değerlendireyim. Emek skyı warp markete bağlamak insanın aklıyla dalga geçmektir, sanal market ilede emek skyblock olur. ama sen redstone sistemlerini yasaklar isen, auto farm gibi otomatik işlevler yapan eklentiler getirirsen emek skyblock kavramına ters düşmüş olursun. Skyblock p2w bir oyun modudur sen nasıl yaparsan yap o p2w olayını bozamazsın. hypixel kendi skyblock sunucusuna survivaldaki gibi ormanlar madenler ekledi belki bunla biraz skyblocku dengeledi. skyblockta gelişmek için saatlerce kırıktaş kırarsın farmların ağaçların büyümesini beklersin kimi insanlar için bu zevkli veya sıkıcı olabilir, ama büyük bir kitle için sıkıcı olarak bulunmuşki hemen gelişebilen opskyblock sunucuları açılmaya başlandı, ama bu sunucularda tek vasfında blok koymak olduğu için gayet sıkıcı bir hale büründü.

Emek skyblockun adını kirtetiyorlar. Yeni nesil emek skyblokcun sistemleri: Minyon, sanal market, coin sistemi tarzı. OP sistemleriyle aynı üstelik o sunucuya girdim ve 1.5m kastım 10 dakikada.​
Oyuncular bunu oynuyorsa demek ki oyuncular bunu seviyor. Zevkler tartışılmaz işin içinden çıkamazsın herkes dilediğini yapabilir.

Son düzenleme:
Bu seni çok rahatsız ediyor belli ki ikinci kez konu açmışsın.
Katılıyorum emek sunucular tutmuyor artık insanlar bu tarz serverlara geçti
Uğraşmayı sevmiyoruz...
Bazı kişiler anlamıyor beni. Ben sadece yeni nesil skyblock olmaz diyorum. Adı OP olsun diyorum yine de severler diyorlar. Garip ke​

Son zamanlarda buna benzer sunucuları bende çok görmeye başladım. Adı Emek ama ne ararsan dağıtıyorlar ki bence hiç de doğru değil :'( <3

Dediğin tarzda bir sunucu görmedim daha açıkcası .​

Emek skyblock diye birşey yok SkyBlock OpSkyBlock var emekskyblock saçma eski tür sistemler olucaksa SkyBlock modern ise OpSkyBlock böyle bunun abartılışıda UltraOpSkYblock. Skyblock deyince akla normal kasılması orta seviye modernleşmemiş bir skyblock gelir.

Emek skyblock diye birşey yok SkyBlock OpSkyBlock var emekskyblock saçma eski tür sistemler olucaksa SkyBlock modern ise OpSkyBlock böyle bunun abartılışıda UltraOpSkYblock. Skyblock deyince akla normal kasılması orta seviye modernleşmemiş bir skyblock gelir.
Dediğin tarzda bir sunucu görmedim daha açıkcası .​

Son zamanlarda buna benzer sunucuları bende çok görmeye başladım. Adı Emek ama ne ararsan dağıtıyorlar ki bence hiç de doğru değil :'( <3
@HypeTurk evet doğruyu söylüyorsun artık o kadar fazla OP sunucu oldu ki emek unutuldu o yüzden emek adı eklendi aslında adı Skyblock <3
@iKaanStrafe forumda dikkatli bak bulursun. Yazmasa bile emek swlere gidip bak hangisi olduğunu zaten anlarsın.
@YigitReisOfficial Sana da katılıyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim <3​

Bu durumda HardSkyBlock da yok ozaman ?

Bu durumda HardSkyBlock da yok ozaman ?
Yanlış anlaşılmasın ama benim gerçek skyblock anlayışım sistemlerin bulunmaması. Adaların birbirine yakın olması. Kırıktaş jeneratör yapıp taş kasıp para kazanmak.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl