Yeni İninal Kart (Visa)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceesoppi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ceesoppi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Merhabalar. Biliyorsunuz ki yeni İninal kart çok önceden çıktı. Kartımı güncelledim gereken işlemleri yaptım ve bir sorum var..
Bu yeni visa karta dolar gönderirsek otomatik TL'ye çevirir mi ? Örnek olarak ben karta 10 dolar atarsam bu karta TL olarak yansır mı?

Bu konuda banada yardım lazım annemin visa kartı var ve sadece dolar kabul ediyor örnek 5 dolar attım ATIYORUM 5 dolar 15 tl ediyor 5 doları batihosta atarsam 15 kredi verirlermi

Böyle bir çevirme işlemi olmamaktadır. Doları çekip dövizciden bozdurabilirsiniz.
Yada bir banka kuruluşu yardımıyla bozdurabilirsiniz. Örneğin en para.

Batihost böyle bir imkan sunmuyor, ininal TL olarak çalışmaktadır. Konu çözüldü ise elmas vermeyi ve konuyu çözümdü olarak işaretlemeyi unutmayın!

İninale dolar felan atılmıyor diye biliyorum

Batihost böyle bir imkan sunmuyor, ininal TL olarak çalışmaktadır. Konu çözüldü ise elmas vermeyi ve konuyu çözümdü olarak işaretlemeyi unutmayın!
Elmas kasmak için bilmediğin konuyu biliyorum diye gösteriyorsun batihosta sordum ve bana hesaplamam gerektiğini söyledi + kredi yükle bölmesinde yurtdışı + azerbaycan diye bölme var oraya girdiğimizde visa diye bölmede var yani bir daha düşün derim

Yaptığın yanlış bir şey kilit açılmamış sen ödül istiyon.

İninal'e dolar yatırılmıyo sadece tl var galiba.

Beyler tartışmaya gerek yok. Burası bir forum herkes spama girmediği sürece fikirlerini belirtebilir.

Elmas kasmak için bilmediğin konuyu biliyorum diye gösteriyorsun batihosta sordum ve bana hesaplamam gerektiğini söyledi + kredi yükle bölmesinde yurtdışı + azerbaycan diye bölme var oraya girdiğimizde visa diye bölmede var yani bir daha düşün derim
Batihost zamanında sunmuyordu bizde sorduk, ben sorduğum ve aldığım cevaba göre yazdım.

Yaptığın yanlış bir şey kilit açılmamış sen ödül istiyon.
Burada ödül dilenmiyoruz, herkes özgür iradesi ile elmas veriyor.

Türk lirasına çeviremezsin. Bu arada yeni kart hakkında bütün detaylar bu bağlantıdadır.

Merhaba Tekrardan batihosta ticket açtım

Benim yazdığım

Merhaba 3 kez bu konudan yazıyorum ama hala aklımda soru işaretleri var annemin visa kartı var ve sadece dolar kabul ediyor para yatır bölmesinde yurt dışı diye bir yer var ona basınca visa kart bölmeside var örneğin benim kartımda 5 dolar var ATIYORUM 5 dolar 15 tl ediyor kredi yükle kısmına basıp kaç kredi ekliyeceksin yerine 15 yazdığımızda 5 dolar mı çıkacak benim kartımdan? lütfen detaylı bilgi verirmisiniz lütfen

Onların yazdığı

15 tl yazdığında dolara çevrilip kartından 15 TL karşılığı dolar çekilecek.

UMARIM YARARLI OLMUŞTUR ŞAHSEN BANA YARADI

Türk lirasından %2 komisyon alırken dolar yüklediğinizde %7 komisyon alıcaktır. Bu durumda ininalde dolar kullanabilirsiniz oluyor sadece fazla komisyon alıyor. Ancak size tavsiyem TL olarak çevirip kuyumcudan öyle yükleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl