Sherlock#5773
Sherlock#5773
Elmas kasmak için bilmediğin konuyu biliyorum diye gösteriyorsun batihosta sordum ve bana hesaplamam gerektiğini söyledi + kredi yükle bölmesinde yurtdışı + azerbaycan diye bölme var oraya girdiğimizde visa diye bölmede var yani bir daha düşün derimBatihost böyle bir imkan sunmuyor, ininal TL olarak çalışmaktadır. Konu çözüldü ise elmas vermeyi ve konuyu çözümdü olarak işaretlemeyi unutmayın!
MonBoyhiner#2885
Yaptığın yanlış bir şey kilit açılmamış sen ödül istiyon.Batihost böyle bir imkan sunmuyor, ininal TL olarak çalışmaktadır. Konu çözüldü ise elmas vermeyi ve konuyu çözümdü olarak işaretlemeyi unutmayın!
X for xCruwzy#7568
Aeseria#9704
Elmas kasmak için bilmediğin konuyu biliyorum diye gösteriyorsun batihosta sordum ve bana hesaplamam gerektiğini söyledi + kredi yükle bölmesinde yurtdışı + azerbaycan diye bölme var oraya girdiğimizde visa diye bölmede var yani bir daha düşün derim
Yaptığın yanlış bir şey kilit açılmamış sen ödül istiyon.
Sherlock#5773
Dilendiğini kim söyledi sadece yanlış bir şey yaptığını söylüyoruzBurada ödül dilenmiyoruz, herkes özgür iradesi ile elmas veriyor.
Sherlock#5773
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!