Yeni Bir Seri | Öteki Sinema!

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

79512

İyi günler MC-TR ailesi,
Bir film olsa da izlesem diyor, ama o filmi bir türlü bulamıyor musunuz? MC-TR Yazar ekibi yardımınıza koşmak için burada çalışmalara başladı bile. Her hafta neredeyse bu kategoriyi 7-10 konu ile dolduracak ve bu 1-2 aylık süreçte IMDb Top 250 Film listesinden kendi izlediğimiz filmleri, sizlere sunacağız.

Daha önce ''Başka Bi' Yer'' ve,
''Kim Kimdir?''

gibi, yazarlarımızın yeteneklerini konuşturacakları etkinliklere forumumuzda yer vermiştik ve bu etkinlikleri oluştururken benim tek bir amacım var: Kendim bu konuları açmaktan zevk alıyorum ve benimle birlikte açmak isteyen yetkili arkadaşlarımıza da soruyorum: ''Bu konuyu açmak ister misin?'' gibi. Aralarından da bu tarz kategoriye önem veren dostlarımız destek oluyor.

Sizlerin yani daha doğrusu, bazılarınızın bu kategorileri okuduğunu gördükçe de daha çok hevesleniyoruz ve bu etkinliklerin ardı arkasını kesesimiz gelmiyor. Sonuçta kültür ve bilgi paylaştıkça güzel.

Şimdiden hepinize iyi okumalar ve mutlu vakitler dileriz.

Hayırlısı olsun ama bu kategorilere pek bakan yok :v.

Açıkçası ben pekte beğenmedim.Zaten film lerle de alakam yoktur.Onun yerine yazarlar önemli türk büyüklerini veya tarihi olayları kaleme alabilir.

Hayırlısı olsun ama bu kategorilere pek bakan yok :v.
Herhangi bir bakılma amacıyla yapılmıyor zaten, arada kimsenin umursamadığı şeyleri sevmeliyiz. Çok takmayalım bunları. Biz yazarız, okuyan okur. ^^

MineCraft Filmi yapsanız izlerdik.

Bakalım bende yapmayı düşünüyorum :)

İyi bir çalışmaya benziyor ama herkesin aklı fikri oyunda olduğundan kimsenin tarihe ilgisi yok. Ben beğendim ama emekleriniz boşa gidicekmiş gibi geliyor.

İyi bir çalışmaya benziyor ama herkesin aklı fikri oyunda olduğundan kimsenin tarihe ilgisi yok. Ben beğendim ama emekleriniz boşa gidicekmiş gibi geliyor.
Boş ver bilgi şuracıkta dursun, alan alır. :))

Güzel bir seri iyi olmuş

Şuracıkda dursun diyorsun ama emek boşa gidicek ben ona üzülüyorum.
Sanırsam değerler muhafızısın, bu ''üzülüyorum'' gibi gereksiz kelimeler ile altını dolduramadığınız cümleleri var etmeniz asıl ''üzücü'' olan. Lütfen yapmayacağınız veyahut yapamayacağınız şeyler için ''boşa gidecek üzülüyorum'' gibi pek bir anlam ve değer ifade dahi etmeyen yönlendirmelerde ve fikir beyanında bulunmak forum içerisinde fikir belirtmekten çok gereksiz mesaj yazmak ile eş değerdir. Konu sahibi ''Sizlerin yani daha doğrusu, bazılarınızın bu kategorileri okuduğunu gördükçe de daha çok hevesleniyoruz ve bu etkinliklerin ardı arkasını kesesimiz gelmiyor. Sonuçta kültür ve bilgi paylaştıkça güzel. '' Gibi bir cümleyi kendi sunumunda kullanmış. Düşünmeyi bile gerektirmeden Türkçeye hakim olan herhangi bir birey veyahut 18 yaşının altında bir insan bu cümleyi okuyup anlardı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl