yeni bir ilke başlasak? MC-TR update?

Sizce TR genelinde minecraft oyunları orjinalleştirilsinmi?

• Kesinlikle, Birşeyler yapılmalı.

Oy: 5 83,3%
  • Hayır, Şu anki döngü gayet ideal.

Oy: 1 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Burak1kral

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
98
merhaba MC-TR halkı! :)
Bu gün sizlerle farklı bir konu hakkında fikri vermek veya onun gibi bişey diyelim.
Ben düşündümki şimdi OPSkyBlock, Faction, OPFaction adlı birsürü saçma sunucu piyasada yayılnmaya iyice başladı
Bizde MC-TR olarak bizim belirledigimiz standartda olan sunucuları MC-TR reklam vermesine izin verilsin?
Mesela bir opskyblock sunucusunu forumumuzda reklam verilmesinine müsade edilmesin?
veya verilicekisede belirli standarlata uygunsa deneteleyiciler verilen reklamdaki sunucuya baksın ve standartlara uygun ise reklam konusu onaylansın?

Bu konuyu açmamdaki en büyük sebep TR genelindeki MINECRAFT piyasasının bozuluyor olması...
bunu için böyle bir sistem düşündüm yetkililer umarım bu sistemden yola çıkarak birşeyler yapıcak olur. :(
Yabancı herhangi bir sunucuya girdigimde çok güzel diyebiliyorsam TR genelindeki sunucular içinde demek istiyorum.
Asıl amacım minecraft oyunlarını orjinal hallerinde döndürmek ve forumumuz adına farklılık yaratmak.
Umarım dediklerimden birşeyler çıkartmıssınızdır.

@Hai @Cremranyec78 @smt287 @AloneX

Bu gün sizlerle farklı bir konu hakkında fikri vermek veya onun gibi bişey diyelim.
Ben düşündümki şimdi OPSkyBlock, Faction, OPFaction adlı birsürü saçma sunucu piyasada yayılnmaya iyice başladı
Bizde MC-TR olarak bizim belirledigimiz standartda olan sunucuları MC-TR reklam vermesine izin verilsin?
Mesela bir opskyblock sunucusunu forumumuzda reklam verilmesinine müsade edilmesin?
veya verilicekisede belirli standarlata uygunsa deneteleyiciler verilen reklamdaki sunucuya baksın ve standartlara uygun ise reklam konusu onaylansın?

Bu konuyu açmamdaki en büyük sebep TR genelindeki MINECRAFT piyasasının bozuluyor olması...
bunu için böyle bir sistem düşündüm yetkililer umarım bu sistemden yola çıkarak birşeyler yapıcak olur. :(
Yabancı herhangi bir sunucuya girdigimde çok güzel diyebiliyorsam TR genelindeki sunucular içinde demek istiyorum.
Asıl amacım minecraft oyunlarını orjinal hallerinde döndürmek ve forumumuz adına farklılık yaratmak.

Aynen dostum...

Kesinlikle katılıyorum.

Katılıyorum sana. Arkandayım.

Eminim bu olaydan sadece çıkarcı plugin paket satıcıları karşı çıkıyorduır. Onlar kendilerini kagyet iyi biliyor!!

Katılıyorum dostum. sonuna kadar haklısın!

[DOUBLEPOST=1516108093,1516107990]
[/DOUBLEPOST]

hocam adam ismini değiştirdi "AloneX" değil ismi :D

Fikir iyi lakin Şuanda genel olarak söylüyorum"10 mesaj 2 beğeni ve 1 profil resmi 3 gün kayıtlı olacak olması şart forum ve sunucular için görüyorum adamın 10 mesajı yok geliyor reklamını yapiyor peki bir faydası var mı tabiki de yok bence adam kayıt oluyor tanıtımını yapiyor çıkıyor bence biraz kısıtlama getirsek iyi olur ;)@Hai
@Burak1kral fikir beğendim ;)

Forum yerdeki topraktan geçinmiyor. Belli bir gelir elde etmesi lazım. Burda yapmadı başka forumlarda yapar. Türk halkını biliyoruz. Fark olmaz. Kısacası nerde beleş oraya yerleş kafasında oyuncular.

Aslında bu fikirlerinizde çok haklısınız, ancak çoğu sunucu sahibi Türkiye deki oyuncu kitlesi bu tarz sunuculara kaçtığı için mecburiyetten bu tarz sunucular açıyor.

Ama şu şekilde olabilir. Gerçekten emek verilmiş sunuculara madalyalar, onlara özel arka plan ve müzik ekleyebiliriz. Kaliteli sunucuları ödüllendirerek onların daha ön planda olmasını sağlayabiliriz.

Aslında bu fikirlerinizde çok haklısınız, ancak çoğu sunucu sahibi Türkiye deki oyuncu kitlesi bu tarz sunuculara kaçtığı için mecburiyetten bu tarz sunucular açıyor.

Ama şu şekilde olabilir. Gerçekten emek verilmiş sunuculara madalyalar, onlara özel arka plan ve müzik ekleyebiliriz. Kaliteli sunucuları ödüllendirerek onların daha ön planda olmasını sağlayabiliriz.
Öncelikle fikrimi desteklediginniz için teşekkür ediyorum.
ve bu konu hakkında en kısa zamanda birşeyler yapılacagını umuyorum :)
OP adı geöen veya kalite kontrolden geçememiş sunucular direkt olarak silinmeli!
Yeni gelmiş bir üyenin forumda direkt olarak reklam yapması engellenmeli ve şartlar getirilmeli.
Umarım birşeye katkım olur seni ve formunu seviyoruz @Hai Teşekkürler!! Seninle tanışmayı 4 göz ile bekliyorum :)

[DOUBLEPOST=1516109301,1516109128][/DOUBLEPOST]
Katılıyorum dostum. sonuna kadar haklısın!

[DOUBLEPOST=1516108093,1516107990]
[/DOUBLEPOST]

hocam adam ismini değiştirdi "AloneX" değil ismi :D
Özür dilerim, yeni ismi hakkında fikrim yok :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl