131/2025 oyna.capenw.org Öne Çıkan YENİ AÇILDI! | oyna.CapeNW.org > 1.16.5+ | TEKBLOK | ÇİFTÇİ | MİNYONLAR | GÖREVLER | ÖZEL ETKİNLİKLER | COIN-METIN TAŞI SISTEMI |

Düzenli olarak oynadığım bir sunucu. Gayet başarılı, devamını dilerim.

Sunucu çok güzel olmuş ki şahsen ben beğendim. Oynamaya geleceğim, başarılar. ☕ :<3:

Yetkililer iyi konu tasarımı harika sistemler klasik mapler güzel

başarılar

hoş bir konu. güzel bir server. Güzel İşler başarıcağınıza inanıyorum

Serverinizin ismi beni benden aldı 3-4 yıl önce minecraftta hep cape (pelerinim) olmasını istiyordum :d

Klasik denilmiş ama demelerinin nedenini anlamadım tuhaf :D başarılar sunucu hoş gözüküyr konuyu okurken bile eğlendim şahsen başarılar şimdiden

TEKBLOK Oyun modumuz 30 dakika içerisinde sizlerle!
Herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
play.CapeNW.org​

Sunucumuz aktif, sen de aramıza katılarak sonsuz eğlenceye eşlik etmez istemez misin?
play.CapeNW.org

Değerli oyuncularımız,

TekBlok sunucumuzu 21 Ekimde açmayı planlıyorduk fakat eksiksiz ve daha güzel bir şekilde açılış için tarihimizi 28 Ekim olarak güncelledik.
Bu süreç içerisinde 20 kişiden oluşan bir Beta Tester topluluğu oluşturacağız.
Bu topluluğun amacı TekBlok oyun modunu tüm oyuncularımızdan önce keşfetmek, sunucu piyasasını gözlemlemek, eksik ve hataları gidermektir.
1 Hafta boyunca test işlemi yapılacak ve 1 haftanın sonunda TekBlok oyun modunun tüm dataları sıfırlanacaktır.
Yani Beta Tester olarak seçilen oyuncular hiçbir şekilde asıl açılışta diğer oyunculardan önde başlamayacaklar.
Beta Tester olarak seçilen kullanıcılarımız için aktiflikleri ile orantılı bir biçimde kredi ödülü verilecektir.
Beta testine başvuran oyuncuların test formuna yazmış olduğu aktiflik süresini karşılaması zorunludur, aksi bir durumda sunucudan yasaklanacaktır!

Beta Tester kullanıcılarına özel olarak oluşturulan @ᴛᴇᴋʙʟᴏᴄᴋ ᴛᴇꜱᴛᴇʀ rolü verilecek ve özel kanallara erişim hakkı tanınacaktır.
Eğer sen de bu topluluğa dahil olmak istiyorsan ve yukarıdaki şartları onaylıyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linki üzerinden başvurunu gönderebilirsin.

play.CapeNW.org /
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord adresimiz: discord.gg/capenw​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl