Sol Reklam

295/1000 oyna.capenw.org Öne Çıkan YENİ AÇILDI! | oyna.CapeNW.org > 1.16.5+ | TEKBLOK | ÇİFTÇİ | MİNYONLAR | GÖREVLER | ÖZEL ETKİNLİKLER | COIN-METIN TAŞI SISTEMI |

Konu, 25 Haziran 2025 22:13 tarihine kadar sabit.

TorkauL

CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
Sunucu Sahibi
Elmaslar
410
Puanlar
15.525
Discord İzni
Minecraft
TorkauL

Discord:

torkaul

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.CapeNW.org
Sunucu Sürümü
1.16.5+
Sunucu Slotu
400
Sunucu Türü
TekBlok, OPSkyblock, BoxPvP, Survival, Lav Yükseliyor
Zorluk Seviyesi
Orta - Emek

Merhaba MC-TR Ahalisi !

Sunucumuzun açılışı 24.11.2024 Saat 17:00 da yapılacaktır.

Sunucumuzda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :) oyna.CapeNW.org /
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Açılışta çeşitli etkinlikler yapılabilir bilginize.
Sunucumuzda minyon, özelleştirilmiş görevler, ejderha eventleri, tekbloğa uyun nether dünyası, kızıltaş gerektirmeden otomatikleştirilmiş piston sistemi rütbe atlama sizler için çalışacak minyonlar gezegen & kristal sistemi gibi bir çok özellik bulunmaktadır.
Bu özellikleri yakından incelemek ve sunucumuzun özelleştirilmiş menülerini incelemek için haydi aramıza katıl!

Sende bu eşsiz TEKBLOK macerasına atılmak için ne duruyorsun?
m48xs57.png

j8w11j0.png

sfa6t9a.png

tixa2f4.png

9dzb107.jpg

k7uhfwd.jpg

664svke.jpg

seczvkr.jpg

lldbdxt.jpg

Özenle hazırlanmış dengeli piyasa ile uzun soluklu bir macerada sen de yer almak istemez misin?

o halde ne duruyorsun;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
oyna.CapeNW.org /
CapeNW.org

TEKBLOK OYUN MODU 28.10.2023'de sizlerle...

--- ETİKETLER ---
tekblok sunucu
tekblok sunucular
tekblok server
tekblok serverler
faction sunucu
faction sunucular
faction server
faction serverler
skyblock sunucu
skyblock sunucular
skyblock server
skyblock serverler

Son düzenleme:
Konu tasarımı geliştirilmeli, sunucu içi görselleri shader ile çeksen daha güzel olabilirdi, sistemler klasik daha çok sistem eklenmesi dileği ile. Başarılar dilerim <3

sistemler geliştirilebilir onun dışında güzel sunucu <3

Sunucuyu daha önceden deneyimlemiş birisi olarak gerçekten de takdire şayan bir Skyblock sunucusu olduğunu söyleyebilirim ki öneririm ?

sunucu ilk defa açılmıyor mu? bilmediğimden soruyorum.
Hayır sunucumuz önceki sezonlarda da vardı.

Klasik diyen arkadaşlarımız için;

Bir emek skyblock sunucusuna önümüze geleni eklersek sunucu op olur. Amacımız sunucunun uzun ömürlü olması ve hemen oyunu bitirip sezonu bitirmemek.

Aslına bakarsan ilk defa açılmıyor. Yani bu sene için konuşuyorsak evet ama 2018 ve 2019 yıllarında da bu sunucuda oynamıştım ki güzel olacak.
kurucunun cevaplandırmasını tercih ederim. yine de sağol. :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sunucumuz önceki sezonlarda da vardı.

Klasik diyen arkadaşlarımız için;

Bir emek skyblock sunucusuna önümüze geleni eklersek sunucu op olur. Amacımız sunucunun uzun ömürlü olması ve hemen oyunu bitirip sezonu bitirmemek.
tamadır sağolun.

Konu tasarımı geliştirilmeli, sunucu içi görselleri shader ile çeksen daha güzel olabilirdi, sistemler klasik daha çok sistem eklenmesi dileği ile. Başarılar dilerim <3
Klasik skyblock sunucusu.
sistemler geliştirilebilir onun dışında güzel sunucu <3
sunucu ilk defa açılmıyor mu? bilmediğimden soruyorum.
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürlerimi sunarım.
Sunucu daha öncesinde faction ve opskyblock olarak açılmıştı fakat opskyblock sunucuları maalesef uzun ömürlü olamıyor.
Aynı şekilde faction sunucuları da klanlardan bağımsız olamıyor. Bu sebepten dolayı en güzel kitlenin emek skyblock olduğunu düşündük ve emeksky olarak tekrardan açma kararı aldık.

Sunucu alt yapısını bozmayacak şekilde 3 farklı sistem eklendi. Klasik sunuculardan farkımızı yönetim ekibi ile ve ilgimiz ile koyacağız.
Tekrardan yorumlarınız için teşekkürler.
Açılışa son 8 dakika kaldı sizleri de görmek isteriz..​

Konu tasarımını beğenemedim, haritalar idare eder.

TR Lokasyona geçiş yapıldı Faction oyun modu eklendi. - PLAY.CAPENW.ORG - Yeni IP

Şuana kadar gördüğüm en güzel skyblock sunuculardan birisi kendim girip oynamıştım yetkili ekipleri baya ilgili, tasarımda,haritalar harika başarılar.

Konu tasarımı ve sunucu güncellenmiştir.

30 Ağustos'u kutlarım! Başta ulu önder Anafartalar ve Conkbayırı komutanı gazi başkomutan mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi yad ediyorum.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı