patrick2dev
ölü.
- Elmaslar
- 724
Abdullah T.#0001
Aynı Benim kafadan biri :Dbi çözümü olması lazım müşteriler gaçıyor
Aronshire#8111
Arkada seni canlı tutacak bir müzik aç işe yarıyor :D (yani bende işe yaradı şimdiye kadar)yazılıma ilk başladığım zamanlarda sıkılmadan kodlardım, son 2-3 aydır kodlarken çok bunalıyorum.
bi çözümü olması lazım müşteriler gaçıyor
hazeflow#0242
denerim :)Arkada seni canlı tutacak bir müzik aç işe yarıyor :D (yani bende işe yaradı şimdiye kadar)
evet bunu yapacağımBiraz kendine zaman ayır düzelirsin
başka bir alana gireyim sonra yine yazılıma döneyim loop'a sokayım kendimi.Sürekli bir alana odak verirsen o alandan sıkılmaya başlarsın. Tıpkı grafik tasarımdan nefret etmeye başlamam gibi.
Kendine biraz zaman ayır, yazılım ile ilgilenme. Bir süre sonra kodlamaya yeniden başlamak isteyeceksin. Fazla kodlayıp yeniden bunalma.
doğru değiştiriyorumBaşlığın fiziki değil de psikolojik olması gerekmez mi?
rahatlatacağım kendimi.Hobini işin yapınca hobin fobin olur. Birçok tanıdığım yazılımcıda (Hacettepe Bilgisayar Mühendisliğinde Prof. yapmış bir öğretim üyesi de dahil) bu bunalma olayı oluyor. Fikir almak için konuştuğum çoğu kişiden aynı yanıtı aldım. Zevkle başladıkları yazılım işi bir süre sonra insanlara yorucu gelmeye başlıyormuş. Yalnız değilsin bu konuda, sanırım bir süre farklı şekillerde çalışmayı denemelisin. Ne bileyim, mesela bir kafeye gidip orada çalışma yapabilirsin. Ya da bir doğa gezisi yapıp o akşam çalışabilirsin. Kendini rahatlatacak şeyler bul. Gerisi zamanla gelir.
Mehmet Yilmaz#2775
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!