Yesil Portal
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 33
Discord:
Fire is Daemon#6625
Fire is Daemon#6625
Fire is Daemon#6625
Oyun çıkarmak istemiyorum sadece yapa yapa öğrenmek istiyorumoyun yapmak istiyorsan bağazlı oyun motorları var
Bunların en kalitelisi şuanda Unrealengin4 (Blade 2, Ashen, Black Shield,Final Fantasy VII Remake, Kingdom Hearts III, Rocket League gibi oyunları geliştirmede kullanılan oyun motoru)
ama bunların yanı sıra efsane bir oyun çıkarman çok zor algoritmaları öreniceksin tasarım yapıcaksın falan filan çok uzun yıllarını alır.
büyük şirketler bile bir oyun yaparken yaklaşık 80 kişi ile çalışıyor desek 4 yıllarını alıyor ise senin ona yakın bir oyun çıkartman 20 yılını flan alır sanırsam :)
adagursoy
Eğitim görmeden bu işi başaramayabilirsin ama en azından küçük bir yılan oyunu kodlamaya çalış.Boş vakitlerim çok fazla bende yazılım öyrenmek istiyorum. HTML mi nemi site kodlamasını biraz biliyorum ama sonra bırakdım. Şimdi yaratıcıl bir oyun uygulama gibi birşey kurmak istiyorum bunu için nerden ne öyrencem video varsa video linki atın lütfen
Fire is Daemon#6625
bende onu istiyomEğitim görmeden bu işi başaramayabilirsin ama en azından küçük bir yılan oyunu kodlamaya çalış.
biraz bilyom onu ama internetdeki HTML bilgileri yeterli değilhtml ile başlamalısın kesinlikle.
Fazlası ile yeterlibende onu istiyom
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
biraz bilyom onu ama internetdeki HTML bilgileri yeterli değil
Wikipedia'dan öğrenebilirsin. VPN kullanarak Wikipedia sitesinede ulaşabilirsin.Boş vakitlerim çok fazla bende yazılım öyrenmek istiyorum. HTML mi nemi site kodlamasını biraz biliyorum ama sonra bırakdım. Şimdi yaratıcıl bir oyun uygulama gibi birşey kurmak istiyorum bunu için nerden ne öyrencem video varsa video linki atın lütfen
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!