S
Silinen üye 87069
Ziyaretçi
Kâi#6488
Merhaba, Uygulama Geliştiriciliği ve Back-End üzerine çalışmayı istiyorum.Merhaba,
Önce öğreneceğiniz bölümü düşünmelisiniz. (Oyun Geliştirici, Uygulama Geliştirici, Web Geliştirici vs.)
Daha sonra Front-End Developer (Arayüz Geliştirici) - Back-End (Arkaplan Geliştirici) bunlar arasında karar vermelisiniz.
Bir karar verirseniz, nasıl başlayacağınız hakkında yorum yapabilirim.
Kâi#6488
İlk önce, algoritma kavramını öğrenmelisin, daha sonra c++ geçiş yapabilirsin. Biraz daha ilerledikten sonra binary tree yapay zeka neural network gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsin. Varsayalım ki temeli öğrendin, bundan sonra, şiddetle c-sharp'a geçmeni tavsiye ediyorum. Zaten belirli bir seviyeye geldikten sonra, arkası kendiliğinden gelir.Merhaba, Uygulama Geliştiriciliği ve Back-End üzerine çalışmayı istiyorum.
İlk önce, algoritma kavramını öğrenmelisin, daha sonra c++ geçiş yapabilirsin. Biraz daha ilerledikten sonra binary tree yapay zeka neural network gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsin. Varsayalım ki temeli öğrendin, bundan sonra, şiddetle c-sharp'a geçmeni tavsiye ediyorum. Zaten belirli bir seviyeye geldikten sonra, arkası kendiliğinden gelir.
Kâi#6488
Visual Basic ile kısıtlı kalırsın, günümüzde VB çok kullanılmıyor. Java ise dünya devi diye biliriz :)
Java;
- Web Geliştirme
- Client (MC)
- Uygulama
- Android Programlama
- Oyun Yapımı
gibi konularda ustadır. Başlangıç için ilk önce algoritma öğrenmelisin. Bu her yerde böyledir, daha sonrasında istersen java başlarsın.
Kâi#6488
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!