Yazılım dillerini öğrenmenin yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 87069
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 605
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
Uzun zamandır yazılım dillerini öğrenmek istiyorum. Ayrıca siber saldırılardan nasıl korunabilirim onları nasıl önleyebilirim. Bunları öğrenmek için nerden ve nasıl başlıcağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

Önce öğreneceğiniz bölümü düşünmelisiniz. (Oyun Geliştirici, Uygulama Geliştirici, Web Geliştirici vs.)

Daha sonra Front-End Developer (Arayüz Geliştirici) - Back-End (Arkaplan Geliştirici) bunlar arasında karar vermelisiniz.
Bir karar verirseniz, nasıl başlayacağınız hakkında yorum yapabilirim.

Merhaba,

Önce öğreneceğiniz bölümü düşünmelisiniz. (Oyun Geliştirici, Uygulama Geliştirici, Web Geliştirici vs.)

Daha sonra Front-End Developer (Arayüz Geliştirici) - Back-End (Arkaplan Geliştirici) bunlar arasında karar vermelisiniz.
Bir karar verirseniz, nasıl başlayacağınız hakkında yorum yapabilirim.
Merhaba, Uygulama Geliştiriciliği ve Back-End üzerine çalışmayı istiyorum.

Merhaba, Uygulama Geliştiriciliği ve Back-End üzerine çalışmayı istiyorum.
İlk önce, algoritma kavramını öğrenmelisin, daha sonra c++ geçiş yapabilirsin. Biraz daha ilerledikten sonra binary tree yapay zeka neural network gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsin. Varsayalım ki temeli öğrendin, bundan sonra, şiddetle c-sharp'a geçmeni tavsiye ediyorum. Zaten belirli bir seviyeye geldikten sonra, arkası kendiliğinden gelir.

İlk önce, algoritma kavramını öğrenmelisin, daha sonra c++ geçiş yapabilirsin. Biraz daha ilerledikten sonra binary tree yapay zeka neural network gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsin. Varsayalım ki temeli öğrendin, bundan sonra, şiddetle c-sharp'a geçmeni tavsiye ediyorum. Zaten belirli bir seviyeye geldikten sonra, arkası kendiliğinden gelir.

Peki bu işi Java ve Visual Basic ile yapabilir miyim? Veya bu sektöre Java ile girersem ne tür sıkıntılar çekerim veya sıkıntı çeker miyim?

Visual Basic ile kısıtlı kalırsın, günümüzde VB çok kullanılmıyor. Java ise dünya devi diye biliriz :)

Java;

- Web Geliştirme
- Client (MC)
- Uygulama
- Android Programlama
- Oyun Yapımı

gibi konularda ustadır. Başlangıç için ilk önce algoritma öğrenmelisin. Bu her yerde böyledir, daha sonrasında istersen java başlarsın.

Visual Basic ile kısıtlı kalırsın, günümüzde VB çok kullanılmıyor. Java ise dünya devi diye biliriz :)

Java;

- Web Geliştirme
- Client (MC)
- Uygulama
- Android Programlama
- Oyun Yapımı

gibi konularda ustadır. Başlangıç için ilk önce algoritma öğrenmelisin. Bu her yerde böyledir, daha sonrasında istersen java başlarsın.

Yardımın için çok teşekkür ederim ^>^

Rica ederim, takıldığın herhangi bir konu olursa discord adresimden iletişim kurman yeterli. Yardımcı olduysam, yol çizgini oluşturman da ufakta olsa katkım olduysa, ne mutlu bana.

Kâi#6488

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl