Yazar Rehberi - Başarılı Bir Yazar Olmak İster Misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke bu konuyu daha önceden görme gibi bir şansım olsaydı. En güzel konulardan biri bence. Emeğine sağlık.​

Keşke bu konuyu daha önceden görme gibi bir şansım olsaydı. En güzel konulardan biri bence. Emeğine sağlık.

Neyse ki çok daha geç olmadan da görmüş oldun. Bu işlevli konunun senin gibi yeni birisine çok yararlı olacağının düşüncesindeyim, sağ ol.

Bu güzel forumda yazar olmayı çok isterdim fakat bir kaç süre sonra bu işten sıkılacağımdan %100 eminim.​

Bu güzel forumda yazar olmayı çok isterdim fakat bir kaç süre sonra bu işten sıkılacağımdan %100 eminim.

Zaten forum içerisine herkes aynı mevkide kalmıyor. Yeri geldiği zaman çok daha üst kademelere getirilip Şef veya Yönetim ekibine geliyorsun ;)

Zaten forum içerisine herkes aynı mevkide kalmıyor. Yeri geldiği zaman çok daha üst kademelere getirilip Şef veya Yönetim ekibine geliyorsun ;)
Peki ya bu terfi olayı 1-2 hafta içerisinde oluyor mu ? Çünkü ben maksimum 1 hafta sıkılmadan durabiliyorum ;)

Çok süperden öte bir konu olmuş. Başarılar, yazarlarımıza ve destek ekibimize de başarılar.

Öncelikle açmış olduğum bu konuyu güzel bulduğuna sevindim ki ayrıca da bu nazik yorumun içinde teşekkür ederim. Ekiplerimize başarılar ;)

başarılı bir yazar olmak isteyenler için yararlı bir konu olmuş ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl