Çözüldü Yardımcı Olacak Biri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mega Team
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 983
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mega Team

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
28
Minecraft
eksen4
Merhaba Mc-Tr Ailesi, Sunucumda Olmayan ve Yapamadığım error alan bazı plugin ve scriptler mevcut konu hakkında bilgisi olanlar özele gelebilirmi ? lütfen

Errorları buradan atarsan yardımcı olabilirim özel mesaj sistemiyle yardım etmeyi sevmiyorum.

Errorları buradan atarsan yardımcı olabilirim özel mesaj sistemiyle yardım etmeyi sevmiyorum.
sunucumda group manager ayarlı ve bi hatası yok, bununla birlikle oyunda chate bişi yazıldıgında <> işaretleri çıkıyor yani < Kurucu Mega > gibi hoşlanmıyorum bundan, ayrıca group managerde örn prefixde &6Kurucu &d yapıyorum ama ismi &d olmuyor, ve Essentialsda Hani şey vardır :

oyuncu: '&b{DISPLAYNAME} &a{MESSAGE}'

burda ısland leveli kabul etmiyor nasıl yazılacagını biliyorum, ama kbl etmiyor ve messagenin önünde &a yani yeşil onuda beyaz yapıyor.

skript olarakda newsp diye bişey olmasını ve newsun yıldızı adında nether yıldızı spawnlamasını istiyorum. sadece opların kullanabileceği /newspal komutu ile alınmasını kırılınca yok olmasını istiyorum.

eğer yapabilersen minnettar ve minnettar kalırım skript zorlu ancak tag sorununu çözersen mutlu edersin beni[DOUBLEPOST=1501486302,1501486261][/DOUBLEPOST]
sunucumda group manager ayarlı ve bi hatası yok, bununla birlikle oyunda chate bişi yazıldıgında <> işaretleri çıkıyor yani < Kurucu Mega > gibi hoşlanmıyorum bundan, ayrıca group managerde örn prefixde &6Kurucu &d yapıyorum ama ismi &d olmuyor, ve Essentialsda Hani şey vardır :

oyuncu: '&b{DISPLAYNAME} &a{MESSAGE}'

burda ısland leveli kabul etmiyor nasıl yazılacagını biliyorum, ama kbl etmiyor ve messagenin önünde &a yani yeşil onuda beyaz yapıyor.

skript olarakda newsp diye bişey olmasını ve newsun yıldızı adında nether yıldızı spawnlamasını istiyorum. sadece opların kullanabileceği /newspal komutu ile alınmasını kırılınca yok olmasını istiyorum.

eğer yapabilersen minnettar ve minnettar kalırım skript zorlu ancak tag sorununu çözersen mutlu edersin beni

Essentials > config.yml de mesajları böyle ayarlayabilirsiniz:
Kod:
format: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &6{DISPLAYNAME}&e&l »&7 {MESSAGE}'

group-formats:
    Oyuncu: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &6{DISPLAYNAME} &e&l»&7 {MESSAGE}'

böyle bir şeyin olduğundan haberdarım.. olmuyor

EssentialsChat eklentisi yüklü mü? Yüklüyse Essentials config.yml yi atar mısın

böyle bir şeyin olduğundan haberdarım.. olmuyor
Eğer Serveriniz Factions İse Sorun MassiveCore Pluginidir Yapmanız Gereken
bukkit veya spigotunuzun oldugu klasörün içinde mstore/factions_mconf/instance bu klasöre girin notdefteri ile editleyip
Kod:
  "chatSetFormatTo": "<{factions_relcolor}§l{factions_roleprefix}§r{factions_relcolor}{factions_name|rp}§f%1$s> %2$s",
Bu Kodu Aratın Ve Başında < ve sonundaki > kaldırın sorun kalkacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl