sunucumda group manager ayarlı ve bi hatası yok, bununla birlikle oyunda chate bişi yazıldıgında <> işaretleri çıkıyor yani < Kurucu Mega > gibi hoşlanmıyorum bundan, ayrıca group managerde örn prefixde &6Kurucu &d yapıyorum ama ismi &d olmuyor, ve Essentialsda Hani şey vardır :Errorları buradan atarsan yardımcı olabilirim özel mesaj sistemiyle yardım etmeyi sevmiyorum.
sunucumda group manager ayarlı ve bi hatası yok, bununla birlikle oyunda chate bişi yazıldıgında <> işaretleri çıkıyor yani < Kurucu Mega > gibi hoşlanmıyorum bundan, ayrıca group managerde örn prefixde &6Kurucu &d yapıyorum ama ismi &d olmuyor, ve Essentialsda Hani şey vardır :Errorları buradan atarsan yardımcı olabilirim özel mesaj sistemiyle yardım etmeyi sevmiyorum.
format: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &6{DISPLAYNAME}&e&l »&7 {MESSAGE}'
group-formats:
Oyuncu: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &6{DISPLAYNAME} &e&l»&7 {MESSAGE}'
Eğer Serveriniz Factions İse Sorun MassiveCore Pluginidir Yapmanız Gerekenböyle bir şeyin olduğundan haberdarım.. olmuyor
"chatSetFormatTo": "<{factions_relcolor}§l{factions_roleprefix}§r{factions_relcolor}{factions_name|rp}§f%1$s> %2$s",
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!