|YARDIM| Window 10 Virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki Defender'ın bulduğu kadar varmış. Antivirüs programlarında başka bir virüs buluyor temizlemek için para istiyor. Zaten bilgisayarı da saçma sapan bir şekilde yoruyor antivirüs programları.
Lütfen bir şey söylemeden önce doğruluğunu araştırın. Kasperky 30 günlük deneme süresi bitene kadar ücret talep etmiyor. Ve oyun modu sayesinde oyun açıkken arkada çalışmıyor bile. Boştayken 13 MB RAM yediğini kendim gözlemledim.
Mantık doğru öneri yanlış. Kaspersky çok iyi bir virüs programı ancak sistemi siliyor bazı durumlarda.
Benim önerim BitDefender. 1 yıldır aktif şekilde kullanıyorum. İnanılmaz.
Dediğiniz doğru olabilir ama ben öyle bir durumla karşılaşmadım daha. BitDefenderi eskiden denemiştim oldukça iyi bir anti virüs.

Lütfen bir şey söylemeden önce doğruluğunu araştırın. Kasperky 30 günlük deneme süresi bitene kadar ücret talep etmiyor. Ve oyun modu sayesinde oyun açıkken arkada çalışmıyor bile. Boştayken 13 MB RAM yediğini kendim gözlemledim.
Dediğiniz doğru olabilir ama ben öyle bir durumla karşılaşmadım daha. BitDefenderi eskiden denemiştim oldukça iyi bir anti virüs.

Defender daha iyi aksini iddia edenin bilgisayarı ölüdür. (!)

Defender daha iyi aksini iddia edenin bilgisayarı ölüdür. (!)
:d defender bazen saçmalıyor ama interneti kötü olanlar için. sürekli güncelleniyor windows 10da ve güncellicek vaktim olmadığından defenderi kapattım ben

Deneyerek öğreneceğiz. Kaspersky'ı indir ve tam tarama başlat. Sonuçları buradan paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

Windows Defender bilgisayarı koruyamıyor maalesef, kendim test ettim.
Hocam 45 virüs buldu. Kaldırıldı. Başka ne yapmalıyım?

Hocam 45 virüs buldu. Kaldırıldı. Başka ne yapmalıyım?
Bilgisayarını kapat aç, normal kullandığın gibi 1 gün boyunca kullan, eğer bir anormallik farketmezsen sorun yok demektir. Genelde bilgisayarı kapatıp açınca coşuyorlar o yüzden kapat aç dedim. Belkide hepsi temizlenmiştir.

Çok fazla virüs varsa ve baş edemiyorsan Windows 10 temiz başlangıç yap kişisel dosyaların dışında programlar ve uygulamaları kaldırır. Yani virüs falan kalma bilgisayarında.

Eklemek istedim yüklediğin anti-virüs yazılımının yapımcısının açıklamalarına detaylıca göz at, bazı anti-virüs yazılımları yüksek tabanlı bilgisayarlar için geliştirilmekte.

Çok fazla virüs varsa ve baş edemiyorsan Windows 10 temiz başlangıç yap kişisel dosyaların dışında programlar ve uygulamaları kaldırır. Yani virüs falan kalma bilgisayarında.
Çoğu virüs sistem dosyalarıyla birlikte kişisel dosyalara da sızmakta, bu kesin bir çözüm olamayabilir. Güçlü vir antivirüs ile taratıp temizlemeniz önerimdir, eğer yine hallolmazsa yeniden kurulum yapmanız gerekecektir. Önceki gönderimde önerdiğim antivirüs yazılımlarını deneyebilirsiniz, kesinlikle iş görüyorlar.

Windows 10 defender zaten yeterli kalması lazım fakat yetmiyor ise KasperSky kullanabilirsin tabi orjinal olanı kullanman daha iyi olur,eğer çözüm olmaz ise gerekli dosya yolunu bulup el ile temizleyebilirsin,ki virüs dosyalara örneğin 2 disk varsa sağlam bir hard format atmadan geçeceğini sanmam çünkü büyük ihtimal o klasörlere de atlayacaktır.

Malwarebytes deneme sürümünü kullan, Premium iki dakikada tarat bütün bilgisayarı halleder. Kaspersky indirmeni önermem çünkü fazla virüs ile beraber fena ramini harcar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl