ImInfiniTy
Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
- Elmaslar
- 90
Özür diliyorum..Konu yeri hatalı konunuz "Skript Destek" bölümüne taşınmıştır.
O Skript Değil Plugindir.Özür diliyorum..
Hocam ben skript'ini istiyorum ya. Baya çalıştım ancak şundan fazlası olmadı:O Skript Değil Plugindir.
Plugini Bu Siteden İndirebilirsiniz
Spigot ;
"Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bukkit ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Anladığım Kadarı Bu :) Eğer Yanlış Verdiysem K.B[DOUBLEPOST=1500237944,1500237603][/DOUBLEPOST]Yanlış Yazmışım
Galiba :D
on join:
create holo object "&a%player% &6Sunucuya Katıldı" with id "%player%" at location 1.5 meters above block
on quit:
delete holo object "%player%"

Green#1370
Sorun çözüldüyse lütfen belirtiniz.Özür diliyorum..
malesef hocam olmadı. benim asıl yapmaya çalıştığım şey yukarıda belirttiğim gibi oyuncu oyuna girdiği anca üzerinde kendi isminin yazmasıydı. bunu yaptım ancak oyuncu oyundan çıktığında isim hâlâ oyuncunun ayrıldığı konumda kalıyor.Eğerki Anladığım Doğruysa Hemen Yapalım Şimdi
Oyuncu Oyuna Girdiğinde O Locationda Bir Hologram Belircek Çıkarkende Silincek
Eğer Bukadarsa Sadece Aşağıdaki Kod İşini GörecektirKod:on join: create holo object "&a%player% &6Sunucuya Katıldı" with id "%player%" at location 1.5 meters above block on quit: delete holo object "%player%"
options:yaptıgın skriptte id olarak birşey kullanmış olmalısın o id yi delete holo object ile silersen kaybolması gerekiyordu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!