Çözüldü [YARDIM] Oyuncunun üstünde kendi ismi gözükmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImInfiniTy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.617
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImInfiniTy

Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
Elmaslar
90
arkadaşlar oyuna girdiğinde adamın olduğu yerde bir hologram çıkmasını, oyundan ayrıldığında ise hologramın silinmesini istiyorum. mümkün müdür bu?

Konu yeri hatalı konunuz "Skript Destek" bölümüne taşınmıştır.

O Skript Değil Plugindir.

Plugini Bu Siteden İndirebilirsiniz

Spigot ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
"

Bukkit ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Anladığım Kadarı Bu :) Eğer Yanlış Verdiysem K.B[DOUBLEPOST=1500237944,1500237603][/DOUBLEPOST]Yanlış Yazmışım
Galiba :D
Hocam ben skript'ini istiyorum ya. Baya çalıştım ancak şundan fazlası olmadı:

options:
prefix: &8(&b %player% &8)
sure: 999999
cikissure: 1
yukseklik: 3

on join:
bind hologram "{@prefix};" to player for {@sure} seconds offset by 0.0, {@yukseklik}.0, 0.0
on quit:
delete holo object "{@prefix}"
on quit kısmı çalışmıyor. Yani oyuncu oyundan çıktığında, en son olduğu yerde ismi çıkmaya devam ediyor.

Eğerki Anladığım Doğruysa Hemen Yapalım Şimdi
Oyuncu Oyuna Girdiğinde O Locationda Bir Hologram Belircek Çıkarkende Silincek
Eğer Bukadarsa Sadece Aşağıdaki Kod İşini Görecektir​
Kod:
on join:
    create holo object "&a%player% &6Sunucuya Katıldı" with id "%player%"  at location 1.5 meters above block
on quit:
    delete holo object "%player%"

Eğerki Anladığım Doğruysa Hemen Yapalım Şimdi
Oyuncu Oyuna Girdiğinde O Locationda Bir Hologram Belircek Çıkarkende Silincek
Eğer Bukadarsa Sadece Aşağıdaki Kod İşini Görecektir​
Kod:
on join:
    create holo object "&a%player% &6Sunucuya Katıldı" with id "%player%"  at location 1.5 meters above block
on quit:
    delete holo object "%player%"
malesef hocam olmadı. benim asıl yapmaya çalıştığım şey yukarıda belirttiğim gibi oyuncu oyuna girdiği anca üzerinde kendi isminin yazmasıydı. bunu yaptım ancak oyuncu oyundan çıktığında isim hâlâ oyuncunun ayrıldığı konumda kalıyor.

yaptıgın skriptte id olarak birşey kullanmış olmalısın o id yi delete holo object ile silersen kaybolması gerekiyordu

yaptıgın skriptte id olarak birşey kullanmış olmalısın o id yi delete holo object ile silersen kaybolması gerekiyordu
options:
prefix: &8(&b %player% &8)
sure: 9999
cikissure: 1
yukseklik: 3

on login:
bind hologram "{@prefix};" to player for {@sure} seconds offset by 0.0, {@yukseklik}.0, 0.0
skript bu hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl