Çözüldü Yardım edin lütfen itemsadder plugini için pet paketi aldım ama nabicami bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chinpy377

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

chinpy37#7973

Yardım edin lütfen itemsadder plugini için pet paketi aldım ama nabicami bilmiyorum dosyalar var içinde nereye aticagimi bilmiyorum atıyorum ./pets yazıyorum bir zombie geliyor texture packi gelmiyor modelleri felan lütfen yardım edin

Discorddan yardımcı olayım, arkadaşlık attım.

birçok video ve forumlar mevcut aslında bu konuyla ilgili yapamıyorsanız yardımcı olmaya çalışırım isterseniz

birçok video ve forumlar mevcut aslında bu konuyla ilgili yapamıyorsanız yardımcı olmaya çalışırım isterseniz
Yapamadım videolardan hiç birşey anlamadım ve forumlarında bulamadım 2 gündür yapmaya calisiyorum

Aldığınız textrue sahibi bu konuda sizi bilgilendirmedimi hangi paket olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim

Yapamadım videolardan hiç birşey anlamadım ve forumlarında bulamadım 2 gündür yapmaya calisiyorum
videoları izleyerek adım adım yapmayı deneseydin o nabıyosa aynını tek tek ben öyle yapıyom bilmediğim şeylerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl