Yapay Zeka Zeki İle Tanışın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark Lord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark Lord

Work hard in silence, let success be the noise.
Elmaslar
836
Discord İzni
76160

Yapay Zeka Zeki

Yapay Zeka Zeki insanlara en uygun bilgisayarı bulmak için Happy
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
People Project, Kroppa Digital Agency, Intel ve Vatan Bilgisayar işbirliğiyle oluşturuldu. Yapımı tam olarak bir sene süren Yapay Zeka Zeki'nin tasarımı dahi kodlarla yapılmış. Öncelikle Yapay Zeka Zeki ile keyifli bir sohbet ediyorsunuz, ondan sonra size bazı sorular soruyor. Sorulara verdiğiniz cevaplara göre size en uygun bilgisayarı bulmaya çalışıyor. Unutmayın daha beta sürümünde ve bu proje için tam olarak bir sene uğraşılmış.

76183

Adımlar

Sayfaya yani Yapay Zeka Zeki'ye gidip size en uygun bilgisayarı bulmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

76165

İlk olarak vereceğim sayfaya giriyorsunuz. Ve Zeki'ye Sor diyorsunuz.

76166

Sizinle biraz sohbet ediyor, ondan sonra bilgisayar konusuna geçiyor. Kötüyüm derseniz üzülüyor.

76167

Evet, şimdi bilgisayar konusuna geçiyor.

76168

Evet, şimdi ise size bilgisayardan ne kadar anladığını soruyor. Uzman derseniz ekran kartı, işlemci gibi özellikleri siz seçebiliyorsunuz. Orta kararda da bu geçerli. Az derseniz size tavsiyeler veriyor fazla bilginiz yok diye. Uzman demenin en iyi yönü burası olsa gerek. Çünkü uzman cevabını verirseniz ekran kartı gibi seçenekleri siz belirleyeceksiniz.

76169

Ben uzman dediğim için bana havalı olduğumu söyledi. :D

76170

Burada bilgisayarınız ile ne yapmak istediğimi sordu ben genellikle oyun oynuyorum. Ve dolayısıyla oyun cevabını verdim. Siz başka cevaplar da verebilirsiniz.

76171

Evet, oyuncu cevabını verdiğim için bana bunu söyledi.

76172

Bize bu cevaptan önce en çok hangi oyunları oynadığımızı soruyor. Ben GTA 5 oynadığım için GTA 5 cevabını verdim ve bana bu cevabı verdi. Başka bilindik bir oyun ismi söylerseniz sizede o oyunla ilgili bir cevap verebilir.

76173

Evet, burada ekran kartı marka ya da chipset tercihimizi soruyor.

76174

Evet, burada işlemci tercihimizi soruyor.

76175

Burada kaç GB RAM istediğimizi soruyor.

76176

Burada da sabit diskin kapasite ve teknolojisini soruyor.

76177

Burada da marka tercihimizi soruyor. Çünkü hangi markayı istiyorsak o marka bilgisayarları gösterecektir.

76178

76179

Evet, sonunda da bize uygun olan bilgisayarları gösteriyor. Söylediğim gibi bütçenize göre ayarlamak istiyorsanız uzman diyin. Ekran kartı, işlemci tercihlerinizi kendiniz belirlediğiniz için. Tabiki bütçenizi ayarlamak istemiyorsanız da bu seçeneği söyleyebilirsiniz. Yapay Zeka Zeki bukadardı.
76180

Sevgili MCTR üyeleri, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.
76181

Ekli dosyalar

• 1561568234444.png
    1561568234444.png
    14 KB · Görüntüleme: 329
Son düzenleme:

Gerçekten adamlar sistemi fena yapmış. Uygun bilgisayarı bulma yanı sıra birçok şeyler yapılabilir. Kesinlikle değerlendirilmesi gerekiyor.

çok güzel bişey bu .d

Yapay Zeka adlandırılması saçma, ( if - else) kullanılmış çok belli, her defasında aynı cevapları veriyor bu da yapay zeka olmuyor. Neyse acemilik diyelim ama ses efektleri hoş olmuş :)

Yapay Zeka adlandırılması saçma, ( if - else) kullanılmış çok belli, her defasında aynı cevapları veriyor bu da yapay zeka olmuyor. Neyse acemilik diyelim ama ses efektleri hoş olmuş :)
Yapay zeka olmuyor mu?
Verdiğin yanıtlara göre sonuç çıkartıyor.

Hadi if else var diyelim. Adamlar onun için üşenmeden hep soru ekleyecek hemde cevabını ekleyecek. Bunu da yapmak yerine yapay zeka kodlanır.
İlk önce yapak zeka nedir ona bakın ve ona göre yorum yapın. Bir yapay zeka yapmak için kaç kişilik ekip çalışıyor.Ve sizin gibiler 1 yorum ile kötülüyor.

Yapay zeka olmuyor mu?
Verdiğin yanıtlara göre sonuç çıkartıyor.

Hadi if else var diyelim. Adamlar onun için üşenmeden hep soru ekleyecek hemde cevabını ekleyecek. Bunu da yapmak yerine yapay zeka kodlanır.
İlk önce yapak zeka nedir ona bakın ve ona göre yorum yapın. Bir yapay zeka yapmak için kaç kişilik ekip çalışıyor.Ve sizin gibiler 1 yorum ile kötülüyor.
Neresi yapay zeka bunun? Sorulara çoğu zaman aynı cevapları veriyor, sistemde Neural Network, Genetic Algorithm ve Deep Learning vs bulunmamakta. Emin olun sizden daha iyi biliyorum neyin ne olduğunu :)

Yapay zeka değil. Hazır yanıtlara cevap veriyor. Bilmediği yanıtlarda soruyu tekrar soruyor :D

bende çalışmıyor Beyinsiz zeki aynı şeyi sorup duruo başka bişey yok :D

ÇOK GEREKSİZ! Ne kadar kötü bir bilgisayar isteseniz bile önünüze düşük fiyatlı sistem çıkarmıyor. İşçiyim bilgisayarda acemiyim sadece facebookta dolaşacağım 1 gb ram , 10 gb harddisk dedim önüme 10 bin liralık laptop çıkardı. Yapay Zeka sadece konuşmalardan ibaret.
Ya yapay zekada sorun var yada bilerek böyle yapılmış.

Bu zeki olayı önceden vardı neden şimdi konusu açıldı ki? Neyse neyse. Bence gereksiz bir şey.

Güzel bir bilgilendirme beğendim yapay zeka bu aralar baya geliştirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl