Dark Lord
Work hard in silence, let success be the noise.
Yapay Zeka Zeki
Yapay Zeka Zeki insanlara en uygun bilgisayarı bulmak için Happy
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Adımlar
Sayfaya yani Yapay Zeka Zeki'ye gidip size en uygun bilgisayarı bulmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İlk olarak vereceğim sayfaya giriyorsunuz. Ve Zeki'ye Sor diyorsunuz.
Sizinle biraz sohbet ediyor, ondan sonra bilgisayar konusuna geçiyor. Kötüyüm derseniz üzülüyor.
Evet, şimdi bilgisayar konusuna geçiyor.
Evet, şimdi ise size bilgisayardan ne kadar anladığını soruyor. Uzman derseniz ekran kartı, işlemci gibi özellikleri siz seçebiliyorsunuz. Orta kararda da bu geçerli. Az derseniz size tavsiyeler veriyor fazla bilginiz yok diye. Uzman demenin en iyi yönü burası olsa gerek. Çünkü uzman cevabını verirseniz ekran kartı gibi seçenekleri siz belirleyeceksiniz.
Ben uzman dediğim için bana havalı olduğumu söyledi. :D
Burada bilgisayarınız ile ne yapmak istediğimi sordu ben genellikle oyun oynuyorum. Ve dolayısıyla oyun cevabını verdim. Siz başka cevaplar da verebilirsiniz.
Evet, oyuncu cevabını verdiğim için bana bunu söyledi.
Bize bu cevaptan önce en çok hangi oyunları oynadığımızı soruyor. Ben GTA 5 oynadığım için GTA 5 cevabını verdim ve bana bu cevabı verdi. Başka bilindik bir oyun ismi söylerseniz sizede o oyunla ilgili bir cevap verebilir.
Evet, burada ekran kartı marka ya da chipset tercihimizi soruyor.
Evet, burada işlemci tercihimizi soruyor.
Burada kaç GB RAM istediğimizi soruyor.
Burada da sabit diskin kapasite ve teknolojisini soruyor.
Burada da marka tercihimizi soruyor. Çünkü hangi markayı istiyorsak o marka bilgisayarları gösterecektir.
Evet, sonunda da bize uygun olan bilgisayarları gösteriyor. Söylediğim gibi bütçenize göre ayarlamak istiyorsanız uzman diyin. Ekran kartı, işlemci tercihlerinizi kendiniz belirlediğiniz için. Tabiki bütçenizi ayarlamak istemiyorsanız da bu seçeneği söyleyebilirsiniz. Yapay Zeka Zeki bukadardı.
Sevgili MCTR üyeleri, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: