Amoreas
Tasarımcı
- Elmaslar
- 1.167
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
Benim amacımda kimseyi kötülemek vs. değil, beyin fırtınası yapıyoruz denenebilir. Öte yandan ben tasarımcıysam eklenti ile alakalı ne diyebilirim sizce veya başka bir konu, bu ne kadar doğru olurdu çünkü bilgi sahibi değilim. Tasarımcıysam bununla alakalı ilerleyeceğim tabii ki. Bu hususun ele alınması saçma olmuş. Konu tasarıma gelince yapay zeka olduğu belli oluyor bu arada, sonuçta gözle görülen bir şey bu yüzden konu tasarım olunca en çok laf ona atılıyor
Bir iki kelime proompt yazmaya aciz birileri yoktur diye düşünüyorum hatta zaman sorunundan bahsetmeye gerek yok siz diyorsunuz zaten 2-3 saniyede oluyor.
Builtbybit üzerinden yapay zeka ürünleri reportlarsanız ürün kaldırılır zaten, güvenlikleri çok gevşek fakat mcmodels aynı değil. Bu iki platformun yapay zeka izin verecek demen kehanetçilik gibi olmuş bu arada
Görüşlerine saygım var fakat bazı konulara başını aşağı eğmiş yere bakan kişiler gibi bakıyorsun bu arada ironi olacak ama mesajların chatgpt gibi kardeşim :D
Bir iki kelime proompt yazmaya aciz birileri yoktur diye düşünüyorum hatta zaman sorunundan bahsetmeye gerek yok siz diyorsunuz zaten 2-3 saniyede oluyor.
Builtbybit üzerinden yapay zeka ürünleri reportlarsanız ürün kaldırılır zaten, güvenlikleri çok gevşek fakat mcmodels aynı değil. Bu iki platformun yapay zeka izin verecek demen kehanetçilik gibi olmuş bu arada
Görüşlerine saygım var fakat bazı konulara başını aşağı eğmiş yere bakan kişiler gibi bakıyorsun bu arada ironi olacak ama mesajların chatgpt gibi kardeşim :D