Yapay Zeka Kullanımı Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim amacımda kimseyi kötülemek vs. değil, beyin fırtınası yapıyoruz denenebilir. Öte yandan ben tasarımcıysam eklenti ile alakalı ne diyebilirim sizce veya başka bir konu, bu ne kadar doğru olurdu çünkü bilgi sahibi değilim. Tasarımcıysam bununla alakalı ilerleyeceğim tabii ki. Bu hususun ele alınması saçma olmuş. Konu tasarıma gelince yapay zeka olduğu belli oluyor bu arada, sonuçta gözle görülen bir şey bu yüzden konu tasarım olunca en çok laf ona atılıyor

Bir iki kelime proompt yazmaya aciz birileri yoktur diye düşünüyorum hatta zaman sorunundan bahsetmeye gerek yok siz diyorsunuz zaten 2-3 saniyede oluyor.

Builtbybit üzerinden yapay zeka ürünleri reportlarsanız ürün kaldırılır zaten, güvenlikleri çok gevşek fakat mcmodels aynı değil. Bu iki platformun yapay zeka izin verecek demen kehanetçilik gibi olmuş bu arada

Görüşlerine saygım var fakat bazı konulara başını aşağı eğmiş yere bakan kişiler gibi bakıyorsun bu arada ironi olacak ama mesajların chatgpt gibi kardeşim :D

Birader siz yapay zeka kullancağınız diye biz bu sektörde çeşitli mesleği yapan insanlar olarak karalanıyoruz projelerimiz kötüleniyor ve cahil insanlar tarafından ve insanlar herşeyi yapay zekayla yapabileceğini sanıyorlar deneyincede çuvallıyorlar sonra gene biz azar yiyoruz gene biz kötüleniyoruz.

Benim amacımda kimseyi kötülemek vs. değil, beyin fırtınası yapıyoruz denenebilir. Öte yandan ben tasarımcıysam eklenti ile alakalı ne diyebilirim sizce veya başka bir konu, bu ne kadar doğru olurdu çünkü bilgi sahibi değilim. Tasarımcıysam bununla alakalı ilerleyeceğim tabii ki. Bu hususun ele alınması saçma olmuş. Konu tasarıma gelince yapay zeka olduğu belli oluyor bu arada, sonuçta gözle görülen bir şey bu yüzden konu tasarım olunca en çok laf ona atılıyor

Bir iki kelime proompt yazmaya aciz birileri yoktur diye düşünüyorum hatta zaman sorunundan bahsetmeye gerek yok siz diyorsunuz zaten 2-3 saniyede oluyor.

Builtbybit üzerinden yapay zeka ürünleri reportlarsanız ürün kaldırılır zaten, güvenlikleri çok gevşek fakat mcmodels aynı değil. Bu iki platformun yapay zeka izin verecek demen kehanetçilik gibi olmuş bu arada

Görüşlerine saygım var fakat bazı konulara başını aşağı eğmiş yere bakan kişiler gibi bakıyorsun bu arada ironi olacak ama mesajların chatgpt gibi kardeşim :D
İlk cümlemde de yazdığım gibi tekrar yazıyorum bu durumu, belli ki adam akıllı okumamış ve yine baltalamak için yorum yapmaya gelmişsin. Bir dahaki yorumlarını tüm yazdıklarımı okuyarak veya hiç yapmazsan sevinirim, birilerini eleştirmeye açık ama dışarıya kapalı birisin. Umarım bu bakış açını en kısa sürede değiştirirsin.

"Son Bir Not (Ve Küçük Bir İtiraf) Bu yazıyı okurken cümlelerin ne kadar akıcı ve düzgün olduğunu fark etmişsinizdir. Dürüst olacağım; iş yerinde hızlıca ve devrik cümlelerle yazdığım karmaşık düşüncelerimi, sizin gözünüzü yormamak ve kendimi en doğru şekilde ifade etmek için yapay zekaya düzenlettirdim.

Şimdi soruyorum: Devrik ve anlaşılmaz bir metin okumak mı, yoksa yapay zeka ile derlenmiş bu nizami metni okumak mı daha keyifliydi? Sırf "AI yaptı" demesinler diye size kötü bir okuma deneyimi sunmalı mıydım?"

Şimdi geriye dön ve baştan sona okuyarak cevap vereceksen öyle ver konuya yoksa dar görüş açını ve baltalamalarını kendine saklayabilirsin. Daha yazdığımız metinleri / konuları okumadan yorum yapan ve bütün cevaplarımda haklı olduğumu kanıtladığın için teşekkür ederim.
Bir gün senin bu dar bakış açında ya değişecek yada tekelleşme çabanın karşısında yok olup gideceksin. Umarım ilk senaryo olurda kendini geliştirmeye / kazanmaya devam edersin.

"bazı konulara başını aşağı eğmiş yere bakan kişiler gibi" zaman gösterecektir kimin başını eğip yere baktığını / kimin dar görüşlü olduğunu ve tekelleşmeye çalıştığını.

Ya hocam ne tekelleşmesi tam anlamadım aklınızdan ne geçiyor? Piyasada benden başka tasarımcı olamaz mı dedim ? Şimdiye kadar cümlelerimi ve kelimeleri çok seçici şekilde seçtim ama kehanetlerde bulunan, kendi fikrini düşüncesini belirtemeyen ve yapay zekayı yapay zeka kullanarak savunan birisini daha ne kadar ciddiye alabilirim sizce? Söylediklerinize cevap veriyor olmam karalamaya çalıştığım anlamına gelmiyor, yazdıklarımı asıl senin baştan okuman gerekiyor ki aynı anlama gelen başka cümleler kurmak zorunda kalmayayım

Yapay zeka kullanarak "ben yaptım" diyen birisine, "bu yapay zeka" dediğim için konu nasıl benim tekelleşmeme geldi acaba?

Yazdığın her şeye karşıt bir cevap verdiğim için sizi baltaladığımı düşünmeniz, yapay zekayı minecraft projelerinde gelecek olarak görmeniz, sizin olaya bakış açınızın tamamen kendi zihninizde kurduğunuz bir senaryoya göre söylemler ortaya atmanıza yol açıyor

Umarım "yapay zekayı ben değilde benim yerime başkası kullansın yani başkası klavyeye 2 cümle yazma zahmetine girsin, bunun için de para vereyim" felsefesini savunduğunun bilincindesindir. Yazdıklarından bu anlam çıkıyor

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Yapay zeka artık bir 'hile' değil, devlerin bile kullandığı modern bir iş akış aracı.Önemli olan o kodu kimin veya neyin yazdığı değil; sistemin stabil çalışması, güvenliği ve ortaya çıkan emeğin kalitesidir.
Teknoloji bu kadar gelişmişken hala 'AI kullanmış' diye projeleri karalamak, hesap makinesi kullanan mühendisi eleştirmekten farksız. Önemli olan o aracı doğru yönlendirip düzgün bir sonuç çıkarmak. Emeğine sağlık, sektörün bu bakış açısına ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl