ya mod olayı biraz sıkıntı plugin paketi ayarlayamayan insanlar mod paketindeki açıkları kapatamaz :D ama dediğin doğru biraz rahat seviyolar hatta baya rahat seviyolar ancak buda bir süre sonra sıkıyo ben ise rahat ve emeği birleştirecek sistem düşünüyorum. vanilla mc gibi ekim yap topla bir süre sonra bunaltıyo devasa tarlalar yapmak güzel gözüksede onu ekip biçmek çok zor ve eğlencesiz hale geliyo bunun çözümünüde büyüler ekleyerek çapa ile 3x3 , 4x4 alanı toplayan kolaylıklar eklemek hem daha eğlenceli olucak hem bunları elde etmek için uğraşacak yeni uğraşlar eklemek daha mantıklı geliyo. şuanda hazırladığım sistem bunun üzerine herşey emek ama eğlenceli emek anlayışı ile hazırlıyorum birde pve odak noktam herşey pvp den ibaret olmasın. mmo , rpg tarzı bir survival hayalim var benden önce biri gerçekleştirirse seve seve oynarım. demek istediğimi daha iyi anlatmak için şimdi konu açıyorum :D senide bekliyorum kovalski fikirlerini gerçekten çok önemsiyorum uzun zamandır takip ediyorum seni.