Yakında Tanıtıma Çıkacak Sunucumuz İçin İstek Sistemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı konuyu bende açıcaktım konunu görünce sana fikir vermeye karar verdim. PVE ye odaklanabilirsin birde hayvancılık sistemindeki eksiklere nasıl desem tarımı hayvancılıkla bağlayabilirsin minecraftın dakikalar içinde bi hayvan sürüsü yapma sistemini değiştirip daha zor daha gerçekci ve daha ilgi çekici sistem yapabilirsin. ve diğer bir tavsiyem ise sınırsız sistemlerin hepsini engellemen spawnerlar , oto farmlar , nano farmlar gibi. çoğu şey emeğe dayalı olursa eminim çok daha eğlenceli bir oyun ortamı çıkacak afk kalmayacaklar gelişmek için çaba harcayacaklar.
2025'de emek konseptinin tutacağını sanmıyorum ben sugar rush diyebileceğimiz her yerden ödüller fırlayan tonla sistemle dolu sunucular daha popüler mesela modludan örnek verirsem hiçbir mod paketinin sunucusunu oynayan yok hepsi 0 ama atm10 sunucuları 200 çekiyor paketin olayı ise milyon milyar tane modla yapılmış bir çorba olması diğer oyunlarda da bu çorbalaşma olayı var ve tutuyor

2025'de emek konseptinin tutacağını sanmıyorum ben sugar rush diyebileceğimiz her yerden ödüller fırlayan tonla sistemle dolu sunucular daha popüler mesela modludan örnek verirsem hiçbir mod paketinin sunucusunu oynayan yok hepsi 0 ama atm10 sunucuları 200 çekiyor paketin olayı ise milyon milyar tane modla yapılmış bir çorba olması diğer oyunlarda da bu çorbalaşma olayı var ve tutuyor
ya mod olayı biraz sıkıntı plugin paketi ayarlayamayan insanlar mod paketindeki açıkları kapatamaz :D ama dediğin doğru biraz rahat seviyolar hatta baya rahat seviyolar ancak buda bir süre sonra sıkıyo ben ise rahat ve emeği birleştirecek sistem düşünüyorum. vanilla mc gibi ekim yap topla bir süre sonra bunaltıyo devasa tarlalar yapmak güzel gözüksede onu ekip biçmek çok zor ve eğlencesiz hale geliyo bunun çözümünüde büyüler ekleyerek çapa ile 3x3 , 4x4 alanı toplayan kolaylıklar eklemek hem daha eğlenceli olucak hem bunları elde etmek için uğraşacak yeni uğraşlar eklemek daha mantıklı geliyo. şuanda hazırladığım sistem bunun üzerine herşey emek ama eğlenceli emek anlayışı ile hazırlıyorum birde pve odak noktam herşey pvp den ibaret olmasın. mmo , rpg tarzı bir survival hayalim var benden önce biri gerçekleştirirse seve seve oynarım. demek istediğimi daha iyi anlatmak için şimdi konu açıyorum :D senide bekliyorum kovalski fikirlerini gerçekten çok önemsiyorum uzun zamandır takip ediyorum seni.

ya mod olayı biraz sıkıntı plugin paketi ayarlayamayan insanlar mod paketindeki açıkları kapatamaz :D ama dediğin doğru biraz rahat seviyolar hatta baya rahat seviyolar ancak buda bir süre sonra sıkıyo ben ise rahat ve emeği birleştirecek sistem düşünüyorum. vanilla mc gibi ekim yap topla bir süre sonra bunaltıyo devasa tarlalar yapmak güzel gözüksede onu ekip biçmek çok zor ve eğlencesiz hale geliyo bunun çözümünüde büyüler ekleyerek çapa ile 3x3 , 4x4 alanı toplayan kolaylıklar eklemek hem daha eğlenceli olucak hem bunları elde etmek için uğraşacak yeni uğraşlar eklemek daha mantıklı geliyo. şuanda hazırladığım sistem bunun üzerine herşey emek ama eğlenceli emek anlayışı ile hazırlıyorum birde pve odak noktam herşey pvp den ibaret olmasın. mmo , rpg tarzı bir survival hayalim var benden önce biri gerçekleştirirse seve seve oynarım. demek istediğimi daha iyi anlatmak için şimdi konu açıyorum :D senide bekliyorum kovalski fikirlerini gerçekten çok önemsiyorum uzun zamandır takip ediyorum seni.
ne yaptığın önemli değil youtube'u iyi yönetirsen oynanır her türlü ama karlı bir sunucu için tonla para saçıp hub yapmak şart

Sunucu ne zaman açılıcak acaba tam bir tarih verebilir misiniz sistemler güzele benziyor
şuan tüm güncellemer ile uğraşıyoruz özel sistemler için fiyat topluyoruz beta ya giricek sistemleri yetiştirmeye çalışıyoruz o yüzden tam tarih veremem

Aynı konuyu bende açıcaktım konunu görünce sana fikir vermeye karar verdim. PVE ye odaklanabilirsin birde hayvancılık sistemindeki eksiklere nasıl desem tarımı hayvancılıkla bağlayabilirsin minecraftın dakikalar içinde bi hayvan sürüsü yapma sistemini değiştirip daha zor daha gerçekci ve daha ilgi çekici sistem yapabilirsin. ve diğer bir tavsiyem ise sınırsız sistemlerin hepsini engellemen spawnerlar , oto farmlar , nano farmlar gibi. çoğu şey emeğe dayalı olursa eminim çok daha eğlenceli bir oyun ortamı çıkacak afk kalmayacaklar gelişmek için çaba harcayacaklar.
Sunucuda spawner mantığı bulunmayacak; farm sistemine dayalı, PvE/PvP karışık bir yapı oluşturulacak. Oyuncular, istedikleri alanda yoğunlaşarak karakterlerinin tier seviyesini yükseltebilecek. Örneğin, balıkçılık üzerine yoğunlaşan bir oyuncu, yüksek tier'li balıklara ulaşabilecek. Aynı şekilde, odunculuk, madencilik ya da PvP içeriklerine odaklanmak da mümkün olacak.

Ancak, skill tree sistemi ve fiyatlandırma konusunda bazı zorluklar yaşadığımız için, ilk sezon bir tanıtım olarak geçecek. İkinci sezon ise oldukça iddialı ve heyecan verici bir şekilde başlayacak.

ne yaptığın önemli değil youtube'u iyi yönetirsen oynanır her türlü ama karlı bir sunucu için tonla para saçıp hub yapmak şart
Eğer istediğimiz sistemleri kurup, kendim oynarken zevk aldığım bir yapıyı oluşturabilirsek, inanın reklam işi bu sürecin en kolay kısmı olacak. Güçlü ve etkili reklamlara sahip olacağız ve zaten bu alanda eğitim almış iki ortağımız bulunuyor. Yayıncılar ve YouTuber kadrolarıyla uğraşmak yerine, doğrudan TikTok, YouTube, Instagram, Facebook gibi 7 farklı platformda aynı anda yüksek bütçeli reklamlara ve stratejik tanıtım yöntemlerine başvuracağız. Zamanla, reklamlarımızı biz değil, oyuncularımız kendi istekleriyle yapacaklar.

Aslında kafamızı kurcalayan konu şu: Dümdüz, orta seviyede emek gerektiren bir sistem üzerine kurulu, tamamen F2P (Free-to-Play) ve P2W (Pay-to-Win) içerikler ve özel animasyonlu, özgün skill set'li özellikler eklemek aklımıza geldi. Fakat bu sistem çok fazla arcade tarzı olursa, yeni başlayan oyuncu ile daha ileri seviyedeki oyuncu arasındaki dengeyi korumak zorlaşacak ve yeni oyuncular, eğer bir ekip kurmazlarsa tek başlarına ilerleyemez hale gelebilecekler.

Ancak, sistemde fazla emek harcamak da işleri zorlaştırabilir. Çünkü bu durumda, oyuncuların kasması daha güç hale gelecek. F2P oyuncularının sayısının fazla olması güzel bir şey, ancak bu kez de bir guild, bir dungeon'ı bitirdikten sonra zarar edeceği için ikinci dungeon'ı geçmek zorlaşacak ve oyuncular sıkılacaklar. Aylarca oyun oynayıp 1. noktadan 2. noktaya gelmek ve bir anda 2. noktadan sıfıra düşme şansı, oyuncular için büyük bir sorun oluşturabilir.

Şu anda dungeon işini halledip ekonomi kısmına yoğunlaşacağız, ancak açılış için kesin bir tarih vermek şu an için mümkün değil.

Aslında biz de tam olarak bu tarz keyifli bir mod yapmak istiyoruz, ancak gerçekleştirmek istediğimiz şeyler hem bütçe hem de diğer faktörler açısından bizi zorluyor. Örneğin, özel bir binek yapmak bile 2.000-3.000 TL'den başlıyor. Tam kapsamlı bir skill tree tasarımı için ise 500-600 dolar gibi fiyatlar talep ediliyor. Türkiye'den henüz fiyat alabilmiş değiliz, fakat durumu değerlendirip ona göre ilerleyeceğiz. Şu an için bu konuda nasıl bir yol izleyeceğimize karar vermeye çalışıyoruz.

Son dönemde fazla aktif olamadık ve güncelleme paylaşamadık çünkü hem sunucu yönetimi hem de kendi satış sunucumuz gibi işler bizi biraz geriye itti. Ancak bugünden itibaren tekrar başlayacağız ve güncel sistemleri paylaşmaya devam edeceğiz. Sadece sabırlı olmanızı rica ediyoruz, yakında her şey netleşecek.

sunucuyu lifesteal yap direkt patlar hala kimse yapmadı komedi
Yapmayı denemiştim ama yan hesapların önüne geçmek neredeyse imkansız ekstra e-posta doğrulaması vs geliyor insanın aklına ama bu da oyuncu kaybı demek, önüne nasıl geçileceği hakkında bir fikrin varsa discord üzerinden konuşmak isterim.

Yapmayı denemiştim ama yan hesapların önüne geçmek neredeyse imkansız ekstra e-posta doğrulaması vs geliyor insanın aklına ama bu da oyuncu kaybı demek, önüne nasıl geçileceği hakkında bir fikrin varsa discord üzerinden konuşmak isterim.
Neden önüne geçmeye çalışıyorsun ki bırak oynasınlar, benim önerim can bitince zombi falan olmak vipler daha değişik şeylere dönüşebilir tavuk falan birini öldürüp can alırsan geri insan olursun gibi

L4D2'de ki zombie vs player kafası yani, sunucu açıcam diye tayyip simulator yapmayın :D

Can bitince canavar olma kafasını bebelere yönelik yapıp ufak-orta ölçekli sosyal medyada pazarlasan patlar bence en az 1 ay dayanır daha fazlasına kağıt kalem beta falan yapmak lazım öngörmek için

Neden önüne geçmeye çalışıyorsun ki bırak oynasınlar, benim önerim can bitince zombi falan olmak vipler daha değişik şeylere dönüşebilir tavuk falan birini öldürüp can alırsan geri insan olursun gibi

L4D2'de ki zombie vs player kafası yani, sunucu açıcam diye tayyip simulator yapmayın :D

Can bitince canavar olma kafasını bebelere yönelik yapıp ufak-orta ölçekli sosyal medyada pazarlasan patlar bence en az 1 ay dayanır daha fazlasına kağıt kalem beta falan yapmak lazım öngörmek için
ya hacım güzel öneri fakat tr de tutacağını sanmam o tarz şeylerin bide zaten belli bir yere kadar planımızı yaptık bozup onuda eklemek gelmiyor içimden

ya hacım güzel öneri fakat tr de tutacağını sanmam o tarz şeylerin bide zaten belli bir yere kadar planımızı yaptık bozup onuda eklemek gelmiyor içimden
tam bir youtube, yayıncı kafası yaratıklara dönüşüp oyunculara saldırmak feci tutar bence

tam bir youtube, yayıncı kafası yaratıklara dönüşüp oyunculara saldırmak feci tutar bence
bakılır hacımda şuan öyle bir düşüncem yok elimdeki şeyleri bitirisem ek bir oyun modu koyabilirim isteğe göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl