Öne Çıkan YAKINDA ALPHA! - play.royalnexus.net - Sürekli eventler, devamlılık, yatırım, ticaret, tarih, şehirler ve dahası.. - 1.18'den 1.20.2'ye

Farm yapmak yasak olduğu için elimi bile sürmeyeceğim bir sunucu
Bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, biz de özellikle farmcıları uzaklaştırmaya çalışıyoruz. (Dalga değil gerçekten teşekkürler)

Sunucuya girişlerde olan siteden kayıt şartı kaldırıldı, altının değeri 1 dolardan 5 dolara çıkarıldı, yeni 5 görev eklendi ve kaynak paketi sorununa çözüm bulundu (umuyoruz). Yakın zamanda Netherite craftları açılacak ve köylü çiftleştirme de aktifleştirilecek, bunun yanında spawner sistemini de 2 gün sonra oyunun orijinaline döndürüp loot satmak için sanal market kuracağız. Oto farmları da belirli bir seviyeye kadar açacağız. Eğer önceden katılmayı düşünüp katılmadıysan şimdi tam sırası, kaçırma!

Sunucu +7 ile aktif!

Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun! Biz Royalnexus olarak coşkulu bir şekilde kutladık :)
@1000dev
2023-10-29_20.07.44.png

Yetkili ekibi çok samimi, sunucuya test için girdiğimde çok hoş karşılandım. Ayrıca daha yeni tanışmamıza rağmen arkadaş gibi konuşuyorduk. Böyle güzel bir ekibi olan sunucu görmeyeli uzun zaman oldu. Evet, konu tasarımı daha güzel olabilirdi, ama ben inanıyorum ki bu sunucu gelişecek ve bütün MC-TR topluluğunun sizlerin yanında olduğunu da unutmayın. Böyle yeni nesil sunucuları görmek çok güzel. İyi forumlar <3

Yetkili ekibi çok samimi, sunucuya test için girdiğimde çok hoş karşılandım. Ayrıca daha yeni tanışmamıza rağmen arkadaş gibi konuşuyorduk. Böyle güzel bir ekibi olan sunucu görmeyeli uzun zaman oldu. Evet, konu tasarımı daha güzel olabilirdi, ama ben inanıyorum ki bu sunucu gelişecek ve bütün MC-TR topluluğunun sizlerin yanında olduğunu da unutmayın. Böyle yeni nesil sunucuları görmek çok güzel. İyi forumlar <3
Yorumunuz için teşekkürler, şu an tasarım güncel olmadığından 2 farklı tasarımda çalışıyorum;
1698714004548.png
Dosyayı kaybettim fakat daha kötüydü.

Şu an Anı kaydet - Fotoğrafçılık Yarışması başlatıldı, onu da konuya ekleyeceğim 1 güne. Tekrardan teşekkürlermc_ametist

Yorumunuz için teşekkürler, şu an tasarım güncel olmadığından 2 farklı tasarımda çalışıyorum;
Dosyayı kaybettim fakat daha kötüydü.

Şu an Anı kaydet - Fotoğrafçılık Yarışması başlatıldı, onu da konuya ekleyeceğim 1 güne. Tekrardan teşekkürlermc_ametist
Bu kadar emeklerinize rağmen sizi hala farketmemelerini görmek üzücü. Umarım iyi yerlerde görüşmek üzere. Tekrardan iyi forumlar <3

Konumuz tamamiyle güncellendi, ayrıca artık sabit 7 ortalama 10 aktif görüyoruz. Sunucuya yeni gelecek kişilerin aktiflik korkusu olmasın, sizlerle birlikte yükselmeye devam edeceğiz.

FOTOĞRAFÇILIK YARIŞMASI BAŞLADI - detayları konunun en başında

Sunucumuz aktif olarak 370 kullanıcı baremini geçmiş bulunmakta ve artık sabit 9 online görüyoruz. Size çok gelmese bile girince sürekli bir işle meşgul olduğunuz için emin olun az değil. Yakın zamanda ana makinemizi geliştirmeyi planlıyoruz, takipte kalın. Ayrıca bu gece gaming gecesi başlayacak, son 1 saat kaldı!

Sunucumuz an itibariyle 450 kullanıcıyı geçmiş bulunmakta. Halen aktifiz :)

:pepebusinessokay:
RNBeta 1.0.4 ile sunucuda yapılan güncellemeler​

Değiştirilenler​

• MOTD ve icon güncellendi
  • Anti afk balık farmı sistemi Türkçeleştirildi.
  • Chatteki linkler tıklanabilir olarak düzeltildi.
  • Açık arttırma sistemindeki bazı Türkçeleştirme hataları düzeltildi.
  • Dünya sınırı mesajları Türkçeleştirildi ve sınır görünür hale getirildi.
  • Coin sistemi "Altın Parçası" olarak güncellendi, altın parçalarının büyülü olması düzenlendi ve oran 1 dolar ile 3 dolar arasına düşürüldü.
  • Giriş çıkış mesajı güncellendi.
  • Ölüm mesajları full sadeleştirildi ve güncellendi.
  • Farm kontrol sistemindeki bir mesaj Türkçeleştirildi.
  • Oturma mesajları yeniden Türkçeleştirildi.
  • Etkileşim önizlemeleri (çalışma masası, kürsü vs.) güncellendi.
  • Bazı eklentiler güncellendi.
  • Bütün NPC diyalogları güncellendi ve bazılarının aktiflik mesafesi azaltıldı.
  • RTP mesajı güncellendi.
  • Mobların stacklenmesi olayı güncellendi ve bazı mobların stacklenme yazısı Türkçeleştirildi.
  • Towny mesajlarının bazıları ve bütün mesaj prefixleri güncellendi.
  • Patikada hızlanma seviyesi 2'den 1'e düşürüldü.
  • Sunucunun genel performansı ve arka planda çalışan eklentilerin çoğuna ağır çalışmalar yapıldı.
  • Chat mesaj görünümü güncellendi.

Eklenenler​

• Kasaba, ülke ve dost ülkeler arası telsiz eklendi.

Kaldırılanlar​

• Kanlıay bir süre kaldırıldı.
  • Bannermaker (flama menüsü) kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • Alkol sistemi kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • Düello sistemi sorunlardan dolayı kaldırıldı.
  • Eşya çerçevesinde resim sistemi kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • Piyango kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • İnaktif tahıl büyümesi aktifliği etkilediğinden kaldırıldı.
  • Netherite yükseltme masasını etkileyen sistem kaldırıldı.
  • Saatlik ödül kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • Takas sistemi bazı sorunlardan ve kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • Trenler kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • Özel yemekler kullanılmadığından dolayı kaldırıldı.
  • İtem bulma komutu (?) kaldırıldı.
  • Trowel, file gibi gereksiz itemler çalışma masasından kaldırıldı.

Bilinen buglar​

• NPC'lerin olmaması
  • 1.20.2 altı sürüm desteğinin kalkması
Güncel olarak DDoS saldırısı aldığımızdan ötürü korumamızı güçlendirmeye çalışıyoruz. Anlık kayıtlı oyuncu sayımız ise 480+ görünüyor.
1699972023675.png

Sunucu birkaç saatliğine bakımdadır. Bakımdan çıktığımızda buradan bilgi vereceğiz.

Sunucu aktif, bakım tamamlandı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl