Bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, biz de özellikle farmcıları uzaklaştırmaya çalışıyoruz. (Dalga değil gerçekten teşekkürler)Farm yapmak yasak olduğu için elimi bile sürmeyeceğim bir sunucu
Bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, biz de özellikle farmcıları uzaklaştırmaya çalışıyoruz. (Dalga değil gerçekten teşekkürler)Farm yapmak yasak olduğu için elimi bile sürmeyeceğim bir sunucu
w0in
Yorumunuz için teşekkürler, şu an tasarım güncel olmadığından 2 farklı tasarımda çalışıyorum;Yetkili ekibi çok samimi, sunucuya test için girdiğimde çok hoş karşılandım. Ayrıca daha yeni tanışmamıza rağmen arkadaş gibi konuşuyorduk. Böyle güzel bir ekibi olan sunucu görmeyeli uzun zaman oldu. Evet, konu tasarımı daha güzel olabilirdi, ama ben inanıyorum ki bu sunucu gelişecek ve bütün MC-TR topluluğunun sizlerin yanında olduğunu da unutmayın. Böyle yeni nesil sunucuları görmek çok güzel. İyi forumlar <3

w0in
Bu kadar emeklerinize rağmen sizi hala farketmemelerini görmek üzücü. Umarım iyi yerlerde görüşmek üzere. Tekrardan iyi forumlar <3Yorumunuz için teşekkürler, şu an tasarım güncel olmadığından 2 farklı tasarımda çalışıyorum;
Dosyayı kaybettim fakat daha kötüydü.
Şu an Anı kaydet - Fotoğrafçılık Yarışması başlatıldı, onu da konuya ekleyeceğim 1 güne. Tekrardan teşekkürler![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!