ingilizce konusabilen bircok ulke var yabancilara acsan tabi kitle yuksek olur ama yeni ozellikler getirmelisin yoksa turk sunucusundan farki olmadigi icin oynanmazMerhaba MC-TR üyeleri survival bir sunucu açıcam sizce yabancı sunucusumu türk sunucusumu açmam iyi bana göre yabancılar daha iyi fakat yabancı fazla konuşcağımı sanmıyorum yabancıların kitlesi aşırı yüksek.
Yorumun için teşekkürler. Aklımda birçok yeni benzersiz özellik var, yabancı sunucu açmayı planlıyorum m:)ingilizce konusabilen bircok ulke var yabancilara acsan tabi kitle yuksek olur ama yeni ozellikler getirmelisin yoksa turk sunucusundan farki olmadigi icin oynanmaz
İleride olmayan oyunlarda kuracağım yani hub sayılabilirTabiki çok kaliteli bir sunucu açıcak isen premium açman daha iyi ama survival gibi bir şeyler açıcaksan crack aç
Bak mesele o değil tutan tüm yabancı sunucularda genelde survival skyblock falan gibi oyunlar yok demek istediğim o hubda olsa survival sk falan açıcaksan crackli açİleride olmayan oyunlarda kuracağım yani hub sayılabilir
profesor7037
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!