YABANCI SUNUCUSUMU & TÜRK SUNUCUSUMU AÇMAK MANTIKLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SurpRise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 870
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SurpRise

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Merhaba MC-TR üyeleri survival bir sunucu açıcam sizce yabancı sunucusumu türk sunucusumu açmam iyi bana göre yabancılar daha iyi fakat yabancı fazla konuşcağımı sanmıyorum yabancıların kitlesi aşırı yüksek.

Yabancı açıp ödeme olayını çözebiliceksen tabiki yabancı aç.
Türkiye'nin oyuncu kitlesinde çok toxic var.

bence çok mantıksız bir soru eğer gerçekten yabancı bir sunucu açabilecek isen sormana bile gerek yok :D

Merhaba MC-TR üyeleri survival bir sunucu açıcam sizce yabancı sunucusumu türk sunucusumu açmam iyi bana göre yabancılar daha iyi fakat yabancı fazla konuşcağımı sanmıyorum yabancıların kitlesi aşırı yüksek.
ingilizce konusabilen bircok ulke var yabancilara acsan tabi kitle yuksek olur ama yeni ozellikler getirmelisin yoksa turk sunucusundan farki olmadigi icin oynanmaz

ingilizce konusabilen bircok ulke var yabancilara acsan tabi kitle yuksek olur ama yeni ozellikler getirmelisin yoksa turk sunucusundan farki olmadigi icin oynanmaz
Yorumun için teşekkürler. Aklımda birçok yeni benzersiz özellik var, yabancı sunucu açmayı planlıyorum m:)

Şimdilik aklımda tek kalan Premiumlumu Premiumsuzmu açmak ve yabancı bir ortak bulmam gerekiyor :d Yetkililer ve oyuncularla ilgilenmesi için

Tabiki çok kaliteli bir sunucu açıcak isen premium açman daha iyi ama survival gibi bir şeyler açıcaksan crack aç

İleride olmayan oyunlarda kuracağım yani hub sayılabilir
Bak mesele o değil tutan tüm yabancı sunucularda genelde survival skyblock falan gibi oyunlar yok demek istediğim o hubda olsa survival sk falan açıcaksan crackli aç

Bütçen varsa yabancı tavsiyte ederim bir sunucuya ortak oldum 500 euro karşılığı aylık getirisi oldukça iyi

Yabancı dil konuşabilen birilerini ortak al.
Yabancı sunucuları incele ne yaparlar ne oynarlar.

Sonuca göre bir sunucu çıkar :)

Her iki sektörde ne kadar iş yapabileceğine bağlı bir durum bu.

Reklam en büyük sıkıntı. şahsen bende çok açmak istiyordum :D +150 online çeken sunucumu global hevesiyle batırdım. Şahsen bizim gibi yabancı reklam forumu göremedim yani vote siteleri var ancak onlarda da üst sıralara gelmek için baya vote alman gerek.

bir ka çkişinin yazdığı gibi ödeme yolunu çözersen çok mantıklı ülkede paypal olmaması çok şey değiştiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl