Xena Network | Orta Seviye Survival | Avcı Sezonu Başladı ! | +20 Özel Sistemler | Özel Kozmetikler | +40 Özel Büyü | 1.19.4 - 1.20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinyorbeys

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Sinyorbeys

Discord:

sinyorbig

standard (4).gif
konu tasarımı 1.png
konu tasarımı 2.png
konu tasarımı 3.png
standard (4).gif
image12312321.png
imagexdc.png
213.png
4124.png
313.png
resim_2024-02-03_050646713.png
standard (4).gif

Ekli dosyalar

• 313.png
    313.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Konu Tasarımı Az Çok İdeal Sayılır Sunucu İçerisindede Deniyemledim Zaten Oynanabilicek Durumda Ama Bana Göre Çokda Gözüme Batan Bir Sistem Olmadı Açıkcası Umarım Daha İyi Şeyler Başarırsınız <3

Konu Tasarımı Az Çok İdeal Sayılır Sunucu İçerisindede Deniyemledim Zaten Oynanabilicek Durumda Ama Bana Göre Çokda Gözüme Batan Bir Sistem Olmadı Açıkcası Umarım Daha İyi Şeyler Başarırsınız <3
Şuanda sunucumuz bakımda yeni çok güzel sistemler getirdik ve bazı hataları fixledik bu hafta sonu açmayı düşünüyoruz değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Konu tasarımınızı beğendim.İyi yerlere geleceğinizden eminim.Başırlar dilerim <3

Güzel sunucuya benziyor. Konu tasaromını biraz daha geliştirmeniz lazım.
teşekkür ederim bende konu tasarımını değiştiriyordum yine biraz acemice oldu ama ileride daha güzel bir konu tasarımı yapacağız

Konu tasarımına bakarak sunucuda yenilikçi Bir sistem görmedim. Konu tasarımı hoş olmuş. Başarılar dilerim

Konu tasarımına bakarak sunucuda yenilikçi Bir sistem görmedim. Konu tasarımı hoş olmuş. Başarılar dilerim
değerli yorumun için teşekkür ederim sunucuda 20 den fazla sistem var genel olarak en dikkat çekenleri yazdık oyun için bilgilenebilirsiniz.

Yetkili alımlarımız açılmıştır sitemiz üzerinden başvurularınızı yollayabilirsiniz iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl