Sinyorbeys
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- Sinyorbeys
Discord:
sinyorbig
sinyorbig
ilovemaju
sinyorbig
Şuanda sunucumuz bakımda yeni çok güzel sistemler getirdik ve bazı hataları fixledik bu hafta sonu açmayı düşünüyoruz değerli yorumunuz için teşekkür ederimKonu Tasarımı Az Çok İdeal Sayılır Sunucu İçerisindede Deniyemledim Zaten Oynanabilicek Durumda Ama Bana Göre Çokda Gözüme Batan Bir Sistem Olmadı Açıkcası Umarım Daha İyi Şeyler Başarırsınız <3
Palasu
sinyorbig
değerli yorumunuz için teşekkür ederimKonu tasarımınızı beğendim.İyi yerlere geleceğinizden eminim.Başırlar dilerim <3
ayazx404
Güzel sunucuya benziyor. Konu tasaromını biraz daha geliştirmeniz lazım.Ekli dosyayı görüntüle 234131Ekli dosyayı görüntüle 234120Ekli dosyayı görüntüle 234121Ekli dosyayı görüntüle 234122Ekli dosyayı görüntüle 234123Ekli dosyayı görüntüle 234125Ekli dosyayı görüntüle 234126Ekli dosyayı görüntüle 234127Ekli dosyayı görüntüle 234129Ekli dosyayı görüntüle 234342Ekli dosyayı görüntüle 234343Ekli dosyayı görüntüle 234344Ekli dosyayı görüntüle 234131
sinyorbig
teşekkür ederim bende konu tasarımını değiştiriyordum yine biraz acemice oldu ama ileride daha güzel bir konu tasarımı yapacağızGüzel sunucuya benziyor. Konu tasaromını biraz daha geliştirmeniz lazım.

benjamin17
sinyorbig
değerli yorumun için teşekkür ederim sunucuda 20 den fazla sistem var genel olarak en dikkat çekenleri yazdık oyun için bilgilenebilirsiniz.Konu tasarımına bakarak sunucuda yenilikçi Bir sistem görmedim. Konu tasarımı hoş olmuş. Başarılar dilerim
sinyorbig
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!