Bunu başka birisi yapsa gradient'leri değiştirip aynı şeyleri kullanmışsın basit bir tasarım derdin ancak bakıyorum görüşlerin birbirini tutmuyor bazen.
Kendi yorumuna gelecek olursak daha once yaptığın tasarımları beğeniyordum bunu beğenmedim Yetkili ekibi, sistemler vs kısmı aynı sadece gradient farklı. Ilk ekrandaki sol kısım yazılar ile orantılı değil ancak sol taraf hoş olmuş, sol üstdeki detaya bayıldım.
Tasarım değerlendirirken birçok husus göz önüne alınmalıdır. Bunun içerisinde verilen ücret, müşterinin ne tür bir şey istediği, sunucusunu nasıl tanıtmayı düşündüğü gibi şeyler de var. Ancak biz sizin şu meşhur 'basitlik' jokerinizden bahsedelim.
Bir tasarım gördüğünüzde, o tasarımın güzel görünüp görünmediğine bakmak yerine hemen tasarımın ne kadar karışık veya ne kadar basit olduğuna bakıyorsunuz. Tasarım karışık gelirse ne güzel, saldıracak bir yer buldunuz. Tasarım basit mi geldi? Bu daha da harika! Tasarımın çok emek içermediğini söyleyerek karşınızdaki kişiyi tartışmada yenebilirsiniz.
Sizin sevdiğiniz o tasarımlara baktığımızda, sadece arka planda boş boş çizgilerin, şekillerin ve noktaların olduğunu görüyoruz. Peki güzel duruyor mu? Orası tartışılır ancak boş materyaller içeren bir tasarımdansa sade ve şık, konuda güzel duran tasarımları tercih etmek daha iyi değil midir?
Sözün özü şudur ki tasarımın karışık veya basit olup olmamasına bakıp karşıdakine saldırmaktansa tasarımın güzel görünüp görünmediğine bakıp, görüntünün güzelliğinin keyfine varmanız sizi mutlu kılacak ve tartışmaların içine dalmanıza engel olacaktır. Bilmem anlatabildim mi? ^^
Ayrıca beni basitlikle yargılamadan önce dönüp kendi Behance adresinizdeki konu tasarımlarına bakıp, kendinizi eleştirirseniz faydalı bir iş yapmış olursunuz...