Tasarım WowserTR - Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.851
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orion

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
28

Discord:

Orion#0618

WowserTR

WowserTR, bir konu tasarımıdır. Çeşitli fikirlerim ve uygun gördüğüm materyaller,
tarafımca bir araya getirilerek şu anki durumuna getirilmiştir. Tasarım için
Adobe Photoshop CC 2018 programı kullanılmıştır.

#1 PNG.png

#2.1 JPG.jpg

#2.2 JPG.jpg

#2.3 JPG.jpg

#2.4 PNG.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hoşgeldin mi diyelim, nerede kalmıştıkmı?
Tebrik ediyorum, nasıl başlarsan öyle gider. :8

Ayrıntılara bayılmışam ağam. Ellerine sağlık <3

Ayrıntılara bayılmışam ağam. Ellerine sağlık <3
Bunu başka birisi yapsa gradient'leri değiştirip aynı şeyleri kullanmışsın basit bir tasarım derdin ancak bakıyorum görüşlerin birbirini tutmuyor bazen.

Kendi yorumuna gelecek olursak daha once yaptığın tasarımları beğeniyordum bunu beğenmedim Yetkili ekibi, sistemler vs kısmı aynı sadece gradient farklı. Ilk ekrandaki sol kısım yazılar ile orantılı değil ancak sol taraf hoş olmuş, sol üstdeki detaya bayıldım.

Bunu başka birisi yapsa gradient'leri değiştirip aynı şeyleri kullanmışsın basit bir tasarım derdin ancak bakıyorum görüşlerin birbirini tutmuyor bazen.

Aman hocam ne yaptınız öyle. :D
Elmas madeni statüsünde bir yorum.

Kendi yorumuna gelecek olursak daha once yaptığın tasarımları beğeniyordum bunu beğenmedim Yetkili ekibi, sistemler vs kısmı aynı sadece gradient farklı. Ilk ekrandaki sol kısım yazılar ile orantılı değil ancak sol taraf hoş olmuş, sol üstdeki detaya bayıldım.
Tasarımın basit olması ayrıntıları beğenmeyeceğim anlamına gelmez. Ayrıca tasarım basit olmasına rağmen küçük ayrıntılarla güzelleştirilmiş. Ek olarak her tasarım karışık olmak zorunda da değil. Basitlik kimi zaman güzel olur kimi zaman kötü.

cherry bunu beğendi

Tasarımın basit olması ayrıntıları beğenmeyeceğim anlamına gelmez. Ayrıca tasarım basit olmasına rağmen küçük ayrıntılarla güzelleştirilmiş. Ek olarak her tasarım karışık olmak zorunda da değil. Basitlik kimi zaman güzel olur kimi zaman kötü.
Yaptığın yorumdan vicdanın rahatsa bana bir şey demek düşmez. Che Guevara çok güzel söylemiş. “Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.” – Che Guevara

Gayet hoş ve sade. Tam olması gerektiği gibi...

Tasarım değerlendirirken birçok husus göz önüne alınmalıdır. Bunun içerisinde verilen ücret, müşterinin ne tür bir şey istediği, sunucusunu nasıl tanıtmayı düşündüğü gibi şeyler de var. Ancak biz sizin şu meşhur 'basitlik' jokerinizden bahsedelim.

Bir tasarım gördüğünüzde, o tasarımın güzel görünüp görünmediğine bakmak yerine hemen tasarımın ne kadar karışık veya ne kadar basit olduğuna bakıyorsunuz. Tasarım karışık gelirse ne güzel, saldıracak bir yer buldunuz. Tasarım basit mi geldi? Bu daha da harika! Tasarımın çok emek içermediğini söyleyerek karşınızdaki kişiyi tartışmada yenebilirsiniz.

Sizin sevdiğiniz o tasarımlara baktığımızda, sadece arka planda boş boş çizgilerin, şekillerin ve noktaların olduğunu görüyoruz. Peki güzel duruyor mu? Orası tartışılır ancak boş materyaller içeren bir tasarımdansa sade ve şık, konuda güzel duran tasarımları tercih etmek daha iyi değil midir?

Sözün özü şudur ki tasarımın karışık veya basit olup olmamasına bakıp karşıdakine saldırmaktansa tasarımın güzel görünüp görünmediğine bakıp, görüntünün güzelliğinin keyfine varmanız sizi mutlu kılacak ve tartışmaların içine dalmanıza engel olacaktır. Bilmem anlatabildim mi? ^^

Ayrıca beni basitlikle yargılamadan önce dönüp kendi Behance adresinizdeki konu tasarımlarına bakıp, kendinizi eleştirirseniz faydalı bir iş yapmış olursunuz...

Şahsen bu tasarımın kötü bir yanını göremedim. Ciddi anlamda gayet başarılı ve hoş olmuş. Bu tasarımını fazlasıyla beğendim.

Bence kötü dahi olsa emek sarf edilen herhangi bir olguya linç&baltalama usulü ile yaklaşmaktan ziyade daha yapıcı ve konu sahibinin kendisini geliştirebileceği yorumlarınızı belirtmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Kaldı ki Orion uzun bir süredir bu mecranın içerisinde olan, basit olarak nitelendirdiğiniz bu tasarımın bütün ayarlamalarını alıntı yapmadan kendi halinde hazırlayan birisidir. Emeğe saygı duymayı ve gerçekten bir fikriniz varsa yorum yapmayı öğrenin..
Bilmiyorsanızda ayıp değil bakınız eleştri nasıl yapılır..

Sevgiler!

Bu ekonomik bir tasarım. Üst paketlerin sadeleştirilmiş hali gibi duruyor. Beğenmediğim tek şey şu baştaki ikonlar. Yani istediğinizi eleştiriyi yapın tasarıma konuşursunuz yapımcısına değil. Çünkü zaten bu yaptığı en iyi tasarım değil. Müşterinin aldığı pakete göre buna denk geliyor işte. Anlarsınız ya.
Ama tasarım MUHTEŞEM NASOL YOPTON SİHÜRLÜ DEYNEĞİNLE MÜ?!!

Tasarım hakkında konuşamadım. Sanki tasarım bir bütünmüş gibi ortaya koymuşsun. Başlangıçta ilk iki köşeyi yumuşatmışsın. Son sayfada son iki köşeyi yumuşatmışsın. Detayı seven birisisin. Sistemler kısmındaki ikonları sevmedim o kadar. Onun dışında basit olsa dahi güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl