Çözüldü Worlguard belirli bir alanda yetki verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealKedy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ByBakiw

Discord:

realkedy

Sunucumda world dünyasına worldguard attım çalışıyor spawn'a metin taşı eklemem gerek metin taşını koyduğumda metin taşı üzerinde bütün oyunculara kırma yetkisi vermek istiyorum fakat verince çalışmıyor

öncelikle yetki vermek istediğim yeri worldedit ile kaydedit worldguard'da rg ye alıyorum
/rg define 1
ardından yetki veriyorum
/rg flag 2 block-break allow
Region ayarlanıyor yetkiyi LuckPerms üzerinden de verdim fakat hala op değilken regiondaki tek bloğu kırmaya çalıştığım zaman kırdırtmıyor yardım ederseniz sevinirim.

Birde "/region flag RGİSMİ break-allow" şeklinde dener misin

"block-break allow" yerine "break-allow" olarak dener misin
Unknown flag specified: break-allow hatasını alıyorum aynı şekilde break allow yazsam da aynı hatayı alıyorum sürüm 1.8.8 ve sadece block-break var

Sunucumda world dünyasına worldguard attım çalışıyor spawn'a metin taşı eklemem gerek metin taşını koyduğumda metin taşı üzerinde bütün oyunculara kırma yetkisi vermek istiyorum fakat verince çalışmıyor

öncelikle yetki vermek istediğim yeri worldedit ile kaydedit worldguard'da rg ye alıyorum
/rg define 1
ardından yetki veriyorum
/rg flag 2 block-break allow
Region ayarlanıyor yetkiyi LuckPerms üzerinden de verdim fakat hala op değilken regiondaki tek bloğu kırmaya çalıştığım zaman kırdırtmıyor yardım ederseniz sevinirim.
Yetki Verme: Şimdi bu bölgeyi seçtikten sonra, oyunculara metin taşını kırma yetkisi vermek istiyorsanız, aşağıdaki komutu kullanın:
Kod:
/rg flag <BölgeAdı> block-break allow

LUCKPERMS:
Bu izin grubuna metin taşı kırma izni verin:
Kod:
/lp group MetinTasiKirma permission set worldguard.region.<BölgeAdı>.block-break true

Örneğin:
Kod:
/lp group MetinTasiKirma permission set worldguard.region.MetinTasiAlani.block-break true

Eğer bir hata felan devam ediyor ise;
WorldGuard config dosyasında olması gerekiyor, o dosyayı açın ve yazdığınız satırı bulun doğrudan siz otamatik düzeltin.

Mesela
Kod:
deneme:
  block-break: allow

Yetki Verme: Şimdi bu bölgeyi seçtikten sonra, oyunculara metin taşını kırma yetkisi vermek istiyorsanız, aşağıdaki komutu kullanın:
Kod:
/rg flag <BölgeAdı> block-break allow

LUCKPERMS:
Bu izin grubuna metin taşı kırma izni verin:
Kod:
/lp group MetinTasiKirma permission set worldguard.region.<BölgeAdı>.block-break true

Örneğin:
Kod:
/lp group MetinTasiKirma permission set worldguard.region.MetinTasiAlani.block-break true
Denedim fakat olmadı

Eğer bir hata felan devam ediyor ise;
WorldGuard config dosyasında olması gerekiyor, o dosyayı açın ve yazdığınız satırı bulun doğrudan siz otamatik düzeltin.

Mesela
Kod:
deneme:
  block-break: allow
Worldguard confiğinde regionlar yazmıyor sürüm 1.8.8 ondan dolayı olabilir mi

Worldguard confiğinde regionlar yazmıyor sürüm 1.8.8 ondan dolayı olabilir mi
Sürüm 1.8.8, WorldEdit Sürümü nedir?

eğer bilmiyor iseniz Silin tekrardan kurun (belki ondan kaynaklı hata veriyordur.)

20231011_205702.jpg

Bölge adını "1" olarak belirleyip bölge "2' için blok kırma iznini aktif etmişsiniz. Kontrol edin.

Yanlış anlamadıysam dünyanıza atadığınız koruma yüzünden metin taşı da kırılmıyor. Bu sorunu çözmek için metin taşı bloğunu seçip ayrı bir koruma atayın. Ardından vereceğim komutu kullanın;
Kod:
/rg setparent <metin taşı koruma adı> <dünya koruma adı>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl