Çözüldü World Guard 1.12.2 spigot sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fdhby754

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
1.12.2 sürümünde sunucum var worldedit vs her şey çalışıyor fakat worldguard oyun /help yazdığım zaman orada çıkmıyor ne yaparsam yapayım çözemedim ve sunucunun kalbi sayılacak bir plugin hata verirse büyük ihtimalle proje iptal olacak yardımcı olabilecek varm mı?

Öncelikle sunucunuzu kapatın. Sunucuyu kapattıktan sonra sunucunuz içerisinde var olan World Guard eklentisini silin. Daha sonra bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıda ki 1.12.2 uyumlu World Guard eklentisini indirin. İndirdikten sonra sunucunuzu açın ve artık büyük ihtimal eklenti çalışacaktır.

Çok teşekkürler dün gece 3 den bu yana uğraşıyorum sonunda konsolda çakışma olduğunu ve eklentinin sürümünün uyumsuz olduğunu gördüm düzelttim iyi günler

Çok teşekkürler dün gece 3 den bu yana uğraşıyorum sonunda konsolda çakışma olduğunu ve eklentinin sürümünün uyumsuz olduğunu gördüm düzelttim iyi günler

Asıl ben size teşekkür ederim. Başka insanlar olsa sorunun çözüldüğünü bile söylemezdi ki sorunun çözüldüğüne sevindim ve kilitliyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl