Perm satamazsın diye biliyorum.Yeni bir grup ekle ona ekle permi o grubu sat.ama ben oyuncunun almasını istiyorum? bi rank değil
Perm satamazsın diye biliyorum.Yeni bir grup ekle ona ekle permi o grubu sat.ama ben oyuncunun almasını istiyorum? bi rank değil
O halde /mangaddp oyuncu Skyblockedit yapmanız gerekiyor.ama ben oyuncunun almasını istiyorum? bi rank değil
güzel peki zamanı nasıl ayarlıycam atıyorum 1 hafta içinO halde /mangaddp oyuncu Skyblockedit yapmanız gerekiyor.
Oyuncuya eklemek istemiyor oyuncunun almasını istiyor.O halde /mangaddp oyuncu Skyblockedit yapmanız gerekiyor.
şöyle oyuncu wand alıcak siteden ve wand yetkisine sahip olucakOyuncuya eklemek istemiyor oyuncunun almasını istiyor.
Vipzero plugini ile satabilirsin.güzel peki zamanı nasıl ayarlıycam atıyorum 1 hafta için
bu işte acemiyim hatta çok nasıl yapıcağım xdVipzero plugini ile satabilirsin.
Violet Evergarden#9379
Command /wandver [<player>]:
permission: sk.wandver
trigger:
execute console command "/manuaddp %arg 1% Skyblockedit"
broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Satin Aldi!"
wait 30 days
execute console command "/manudelp %arg 1% Skyblockedit"
broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Suresi Bittigi Icin &eBaltası &7Alındı!"
DeniyeceğimKod:Command /wandver [<player>]: permission: sk.wandver trigger: execute console command "/manuadd %arg 1% Skyblockedit" broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Satin Aldi!" wait 30 days execute console command "/manuadd %arg 1% Skyblockedit" broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Suresi Bittigi Icin &eBaltası &7Alındı!"
Sunucuya reset fln atarsan bekleme suresi gider
Siteden satamaz bunu.Kod:Command /wandver [<player>]: permission: sk.wandver trigger: execute console command "/manuaddp %arg 1% Skyblockedit" broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Satin Aldi!" wait 30 days execute console command "/manudelp %arg 1% Skyblockedit" broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Suresi Bittigi Icin &eBaltası &7Alındı!"
Kod:Command /wandver [<player>]: permission: sk.wandver trigger: execute console command "/manuaddp %arg 1% Skyblockedit" broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Satin Aldi!" wait 30 days execute console command "/manudelp %arg 1% Skyblockedit" broadcast "&c%arg 1% &7Adli Kisi &bWand &7Suresi Bittigi Icin &eBaltası &7Alındı!"
Websend ve vipzero pluginlerini kullanmayı biliyormusun?yardım edicek yok mu
hayırWebsend ve vipzero pluginlerini kullanmayı biliyormusun?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!