Çözüldü World Edit | Nasıl Ekliycem? | Nasıl Para İle alıcaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım sunucuna çok güveniyorsun.Adamın en alt katından en katına full elmas blok yapsam.Bende değil bütün oyuncular bunun ne anlamı kalır ki ya da sunucunun çökme ihtimalini hiç düşünmüyor musun?

Sanırım sunucuna çok güveniyorsun.Adamın en alt katından en katına full elmas blok yapsam.Bende değil bütün oyuncular bunun ne anlamı kalır ki ya da sunucunun çökme ihtimalini hiç düşünmüyor musun?
world edit ? Yanlış Anladın envanteri bitene kadar blok diziyor.Yoksa Yanlış mı biliyorsun!

Survival world edit istiyor yüksek ihtimalle.Envanterindeki blokları yerleştirecek hızlı şekilde.

world edit ? Yanlış Anladın envanteri bitene kadar blok diziyor.Yoksa Yanlış mı biliyorsun!
Konuna world edit nasıl ekiycem nasıl para ile alacaklar yazmışsın.Benim bundan survival word edit envanterniden koyma gibi bir şey anlamamı nasıl beklersin? Daha açıklayıcı bir anlatım seçmelisin.Şahsen ben worldedit permission u anladım.

Konuna yazmısşın ki:
Sunucuma World Edit Eklemek İstiyorum
Yani Söyle Mesela Siteden Belirli Bir Miktara Alıcaklar
Ve belirli Süre İçinde Kullanıcaklar.
Örnek:
Bir Oyuncu Siteden 50TL ye haftalık Wand aldı
Onu Nasıl Kullanıcak?
Nasıl Balta ile yapıcak?
Skript ilemi siteye nasıl bağlıycam?
Bilen Varsa Yazabilir mi?

Konuna world edit nasıl ekiycem nasıl para ile alacaklar yazmışsın.Benim bundan survival word edit envanterniden koyma gibi bir şey anlamamı nasıl beklersin? Daha açıklayıcı bir anlatım seçmelisin.Şahsen ben worldedit permission u anladım.

Konuna yazmısşın ki:
Sunucuma World Edit Eklemek İstiyorum
Yani Söyle Mesela Siteden Belirli Bir Miktara Alıcaklar
Ve belirli Süre İçinde Kullanıcaklar.
Örnek:
Bir Oyuncu Siteden 50TL ye haftalık Wand aldı
Onu Nasıl Kullanıcak?
Nasıl Balta ile yapıcak?
Skript ilemi siteye nasıl bağlıycam?
Bilen Varsa Yazabilir mi?
Bak yukarda ben hepsini anlattım ama websender ve vipzeroyu ayarlamak için videolardan yararlanması gerekiyor burdan anlatsak anlaşılır olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl