WIRELESS ADAPTÖR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ulitorius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.189

Ulitorius

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19

Discord:

GoldSaw#7649

Merhaba arkadaşlar internet üzerinden wireless adaptör alacağım bilgisayarım için ininal kartımda 50 tl mevcut fakat hangi siteden almalıyım emin olamadım öneriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum :P

Pişman olursun, kablo al. Ben aldım, hemen bozuldu. Galiba 3 tane almıştım. USB'yi arada algılamıyor. Sıkıntılı yani.

N11'den alabilirsiniz çok firmanın olduğu yerde rekabet de çok olur. En uygun fiyata oradan alırsınız diye düşünüyorum. Ne marka aldığınız çok önemli değil. Sadece antenin kaç dbi olduğuna dikkat edin.

Gerçek zamanlı, online oyunlar vb. işlemler için önermem. Zaten maksimum 3 aylık sorunsuz çalışmadan sonra internet kopmaları vb. oluyor.

N11'den alabilirsiniz çok firmanın olduğu yerde rekabet de çok olur. En uygun fiyata oradan alırsınız diye düşünüyorum. Ne marka aldığınız çok önemli değil. Sadece antenin kaç dbi olduğuna dikkat edin.

Gerçek zamanlı, online oyunlar vb. işlemler için önermem. Zaten maksimum 3 aylık sorunsuz çalışmadan sonra internet kopmaları vb. oluyor.
kaç dbi olmalı şöyle örnek vereyim evimde internet salonda superonline ve ben odamdayım yaklaşık 11 metre uzaklık var

kaç dbi olmalı şöyle örnek vereyim evimde internet salonda superonline ve ben odamdayım yaklaşık 11 metre uzaklık var

Anladım neden kablo kullanmadığını. Herhangi bir site öneremem ama şuna bir göz at. Aralarından en uzun ömürlüsü
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
oldu. 40 TL için bence ideal. Kasanın arkasına tak. 4-5 ay yaşadı. Belki benim kasamdan kaynaklıdır. DBI yüksek ama kaç olduğunu hatırlamıyorum. Üst katın WiFi'sini kullanıyoruz. 4 diş çekiyordu maşallah.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada, siteden kargo ücreti vermene gerek yok. Şehir merkezinde Teknosa bayisi varsa oradan al.

5dbi minimum 4 diş çekmesi lazım o uzaklıktan. Tabii duvarların da etkisi olur evinizin yapısını bilemediğim için yorum yapamayacağım ancak 5dbi anten yeterli olur diye düşünüyorum. Yine de bütçenize uygun bulursanız 5dbi üstü daha iyi olur.

Kablosuz adaptör hiç kullanmadım fakat arkadaşımın masaüstü bilgisayarı için parça ararken itopyada wireless adaptörlere denk gelmiştim, garantisi olan bir ürün alırsan kullanım ömrü bitse bile iade edip garanti sayesinde tamir ettirebilirsin.

Tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim konuyu kilitleyebiliriz

Uzun süredim kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bir üründür.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendileri kaliteli ve üstelik ücretsiz garanti hizmeti de var.

Selamlar!

Wireless Adaptör kullanmanı önermiyorum,çok sıkıntı yaşayabilirsin. Ms/Ping değerin sabit olmayacak asla ve çok değişken bir internet alt yapisinda gezineceksin,Fiber İnternet kullanıyorsan onuda kullanamayacaksın çünkü Fiber Bağlantı en üst alt yapıyı sana kablolu internet şeklinde ve ne kadar video açarsan aç kasmayacak,pingin/ms değerin oynamayacak bir alt yapıyı sana sağlıyor.Sana önerim Kablo Bağlantısı.Dizüstü Bilgisayar kullanıyorsan,USB Dönüştürücü alıp bağlanabilirsin cidden çok rahat edeceğine eminim!

-İyi Forumlar!

İnternetden almanı önermem. Hem kabloların ne özelliyi varki. En iyi Apple

İnternetden almanı önermem. Hem kabloların ne özelliyi varki. En iyi Apple
Türkçe nasıl katledilir? Oynat bakalım!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Wireless Adaptör hem ping hem de internet hızı yönlerinden çok kötü. Hele bir de uzaktaysan. Kabloyla LAN şeklinde çektiğinde internet hızın sabit bir şekilde ve hızlı olarak sana gelecektir. LAN kablosu al ve bir ucunu modeminin boş bir soketine diğerini ise bilgisayarının soketine takmanı öneririm.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl