Ulitorius
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 19
Discord:
GoldSaw#7649
GoldSaw#7649
-
GLORY#2835
GoldSaw#7649
kaç dbi olmalı şöyle örnek vereyim evimde internet salonda superonline ve ben odamdayım yaklaşık 11 metre uzaklık varN11'den alabilirsiniz çok firmanın olduğu yerde rekabet de çok olur. En uygun fiyata oradan alırsınız diye düşünüyorum. Ne marka aldığınız çok önemli değil. Sadece antenin kaç dbi olduğuna dikkat edin.
Gerçek zamanlı, online oyunlar vb. işlemler için önermem. Zaten maksimum 3 aylık sorunsuz çalışmadan sonra internet kopmaları vb. oluyor.
-
kaç dbi olmalı şöyle örnek vereyim evimde internet salonda superonline ve ben odamdayım yaklaşık 11 metre uzaklık var
GLORY#2835
5dbi minimum 4 diş çekmesi lazım o uzaklıktan. Tabii duvarların da etkisi olur evinizin yapısını bilemediğim için yorum yapamayacağım ancak 5dbi anten yeterli olur diye düşünüyorum. Yine de bütçenize uygun bulursanız 5dbi üstü daha iyi olur.kaç dbi olmalı şöyle örnek vereyim evimde internet salonda superonline ve ben odamdayım yaklaşık 11 metre uzaklık var
Çözüldü olarak işaretlemen yeterlidir.Tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim konuyu kilitleyebiliriz
Wexhy#4374
Fire is Daemon#6625
Месть#3192
Türkçe nasıl katledilir? Oynat bakalım!İnternetden almanı önermem. Hem kabloların ne özelliyi varki. En iyi Apple
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!