Sol Reklam

Çözüldü WildStacker Çoğalma Bugu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Skelty

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
3.810
Minecraft
Skelty

Discord:

Skelty#3252

Merhaba, wildstacker plugini kullanıyorum. Ücretsiz olarak, fark ettim ki spawner olan yerlerde tavuklar katlanıyor 64x olan şey bir anda 128x oluyor sonra 256x bu bug neden oluyor acaba nasıl çözebilirim? Sadece hayvan ve mobları stacklemek için kullanıyorum StackMob mu geçeyim? Çok yüksek sayılarda oluyor bu bu arada.

stackmob geç

Bende kullanıyorum öyle bir sorun yok. Standart config mi versiyon güncel mi? SuperiorSkyblock yapımcısı yaptığı için SB için çok uyumlu.

Bende kullanıyorum öyle bir sorun yok. Standart config mi versiyon güncel mi? SuperiorSkyblock yapımcısı yaptığı için SB için çok uyumlu.
BentoBox kullanıyorum ve şuan değiştirme şansım yok, sürüm en güncelin bi öncesi birkaç gün önce geldiği için değiştiremedim. Başlarda yokdu ama çok birikince milyonlara çıkınca sorun oluyor

Acaba config dosyanızı alabilir miyim? Mümkünse.

Acaba config dosyanızı alabilir miyim? Mümkünse.
Merhaba dönemedim kusura bakma.

Güncel versiyon standart configden beri sorunsuz çalışıyordu ancak yine de ileteyim.

Ayrıca sunucuda 1Kdan fazla biriken moblar da var bilginiz olsun resim bile atabilirim.

Configi doğrudan atmanızı önermem çünkü bazı komutlarda özelleştirme yaptım kontrol amaçlı kullanın.

Ekler

StackMoba geçtim umarım sorun yaratmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı