WebXMine MAX | Piyasaya Devrim Niteliğinde Gelen Web Script!

Her şey mük ?

son zamanlardaki iyi scriptlerin arasında, açıklar ziyadesiyle kapatılmış. iyi satışlar :)

Demosunda bile açık olan scriptler giderek artıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İlk bakışta bile hatalar gördüm, bunun yanında frontend için daha fazla uğraşılmalı, fiyatına göre idare eder

Ha bir de resetlerseniz, iyi olur. Demo şifre budemo oldu ve birkaç değişiklik, test yapıyordum :]

Moderatör tarafından düzenlendi:
Emree! Sen ne yaptın harika! Haberler/Yorumlar kısmında ingilizce olan yerleri değiştirirsen güzel olur. Bu fiyat sönük kalmamış mı ya? Kesinlikle alacağım.

İlk bakışta bile hatalar gördüm, bunun yanında frontend için daha fazla uğraşılmalı, fiyatına göre idare eder

Ha bir de resetlerseniz, iyi olur. Demo şifre budemo oldu ve birkaç değişiklik, test yapıyordum :]
Demoda şuanda bulunan tek açık urlden burp suite ile shell atmaktır ki onuda yapabilecek beceriye ve programa sahip olduğunu düşünmüyorum. Eğer açıktan kastın demo panel şifresini değiştirmek veya header ve sliderı editlemekse baya yanlış terimler kullanıyorsun.

Hataları söylersen düzeltebilirim gözden kaşmış olabilir.

Demoda şuanda bulunan tek açık urlden burp suite ile shell atmaktır ki onuda yapabilecek beceriye ve programa sahip olduğunu düşünmüyorum. Eğer açıktan kastın demo panel şifresini değiştirmek veya header ve sliderı editlemekse baya yanlış terimler kullanıyorsun.
Söylediğiniz açıkları en kısa sürede kapatıp günceleyeceğim

Fiyatına göre hoş diyebilirim sadece sanki biraz daha geliştirilmeli gibi geldi siteye göz attığımda

Baya küçümsüyorsun, panel şifre değiştirilmesiyse bambaşka bir olay, dosya yükleme ile tüm dosyaları bile çekebiliriz, uzantı kontrol vs getirilmeli ayrıca girişlerde kullanılan id ve class yöntemi yanlış, rahatlıkla bir bot ile şifre bulunabilir

Moderatör tarafından düzenlendi:
Baya küçümsüyorsun, php ve html taglarına izin verilmişti, panel şifre değiştirilmesiyse bambaşka bir olay, dosya yükleme ile tüm dosyaları bile çekebiliriz, uzantı kontrol vs getirilmeli ayrıca girişlerde kullanılan id ve class yöntemi yanlış, rahatlıkla bir bot ile şifre bulunabilir
Bu sorunları scripti yapan kişiye iletirse düzelticeğini inanıyorum. İlk çıkışı olabilir böyle hatalar önemli olan düzeltmesi ve ayrıca demo admin panelden bozmaya çalışanlarda var. Script güzel olmuş. Başarılarr

Hahhayt çekememeye devam. Bende aldım bu scripten harukalede diyebilirim, alacak kişilere hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Çekemeyenler çatlasın. ?

100tl için basit bir script kalmış. Klasik tasarım, geliştirilmesi gerek.​

Hahhayt çekememeye devam. Bende aldım bu scripten harukalede diyebilirim, alacak kişilere hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Çekemeyenler çatlasın. ?
100tl verip aldıysan, yazılımla alakan yok sanırım :)

Katılıyorum, backend ve frontend cidden geliştirilmeli

100tl verip aldıysan, yazılımla alakan yok sanırım :)

Katılıyorum, backend ve frontend cidden geliştirilmeli
Front-end ve back-end 'ın neresi geliştirilmeli, bunlarıda iletirseniz daha hızlı bir gelişme süreci olur.

Scripte çok yakın bir zamanda ek olarak 3 ila 4 tema daha eklenecek. Tema sistemi üzerinde şu an çalışılıyor. Scriptin fiyatının uygun olduğunu düşünüyoruz. Zaten bu işin piyasası normalde çok daha yüksek :D ancak bu tür az rakamlar dahi MC-TR gibi platformlarda insanlara yüksek geliyor.

Yorumlarınız için teşekkürler ^ ^

Bu arada göz ucuyla biraz daha baktım ve tasarımda bazı eksiklikler buldum. Bu logonun üstünde css ile basitçe margin-top vermek yerine <br> atılmış yani bu demek oluyorki; tasarım sıfırdan yazılmamış, biryerlerden kopyalanmış gibi. Fotoğrafı alta bıraktım.
Ayrıca javascriptleri elle yazılmamış gibi. Elle yazılsa konsol hataları çıkmaz yani yazan kişi bunları denetleyip yapar. İyi satışlar.
Adsız.png

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl