WebXMine MAX | Piyasaya Devrim Niteliğinde Gelen Web Script!

Yine abartı bir başlık yine normal bir site scrpiti özeliklerin hepsi OS CWB vb site scriptlerinde bulunuyor tasarım açıkcası kötü
Seni diğer site scriptlerinden farklı kılıcak bir özelik göremedim

geliştirilmeli

Scriptin admin panelinde seo kullanılmamış, ayrıca tasarım full responsive değil. İyi çalışmalar.

Adsız3.png

Adsız.png

Adsız2.png

Adsız4.png

Adsız5.png

100tl verip aldıysan, yazılımla alakan yok sanırım :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum, backend ve frontend cidden geliştirilmeli
Evet şimdiden başlamışsın kıskanmaya? ben bu scripti satın almadım zamanın da WebXMine şimdi ücretsiz olarak paylaşılan scripti aldım zamanında ve bunun için özür amaçlı tekrardan vericekler lisans bide fiyatı sizi ilgilendirmez :)) . 2 kod öğrenen insan bu kadar egoist olamaz

Baya küçümsüyorsun, panel şifre değiştirilmesiyse bambaşka bir olay, dosya yükleme ile tüm dosyaları bile çekebiliriz, uzantı kontrol vs getirilmeli ayrıca girişlerde kullanılan id ve class yöntemi yanlış, rahatlıkla bir bot ile şifre bulunabilir
id ve class yöntemi yanlış ise buyurun şifreyi bulun.

Güzel başarılı bir site hayırlı satışlar

Evet şimdiden başlamışsın kıskanmaya? ben bu scripti satın almadım zamanın da WebXMine şimdi ücretsiz olarak paylaşılan scripti aldım zamanında ve bunun için özür amaçlı tekrardan vericekler lisans bide fiyatı sizi ilgilendirmez :)) . 2 kod öğrenen insan bu kadar egoist olamaz
Arkdaşın yaptığı yorum doğru kendisi v2 zamanında satın almıştı özür amaçlı v2 müşterilerimizin tüm hesapine vericez lisanslı bir şekilde ayrıca gelen tüm güncelemelerden yararlanabilecekler ve ek olarakda fiyatlandırmanın bu şekil olma sebebi bazı scriptlerin fiyatı baya uçuk tüm herkesin bütcesi yetmediği için bu fiyat belkide kendileri benden daha profesyonel olabilir bunu bilemeyiz ama emin olun scriptimiz yavaş yavaş gelişecektir ve bulunan tüm hatalar kapatılacaktır.

Piyasada gördüğüm yeni olan en iyi scriptlerden diyebilirim ancak biraz eleştiri yapmak istiyorum. Öncelikle tema olarak pek beğenemedim klasik bir tema olmuş daha farklı ve güzel bir şey yapabilirdin. Merak ettiğim bir şey daha var sadece tek temamı sunuyorsunuz ek temalar varmı?

Piyasada gördüğüm yeni olan en iyi scriptlerden diyebilirim ancak biraz eleştiri yapmak istiyorum. Öncelikle tema olarak pek beğenemedim klasik bir tema olmuş daha farklı ve güzel bir şey yapabilirdin. Merak ettiğim bir şey daha var sadece tek temamı sunuyorsunuz ek temalar varmı?
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Çoklu tema sistemimiz en geç yarın bitiyor güncelleme olarak atılıyor 4-5 çeşit tema var zaten elmizide @AsinPW tarafından hazırlanmış.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Çoklu tema sistemimiz en geç yarın bitiyor güncelleme olarak atılıyor 4-5 çeşit tema var zaten elmizide @AsinPW tarafından hazırlanmış.
Photoshop'danmı yapıyorsunuz yoksa html & css mi

Baya küçümsüyorsun, panel şifre değiştirilmesiyse bambaşka bir olay, dosya yükleme ile tüm dosyaları bile çekebiliriz, uzantı kontrol vs getirilmeli ayrıca girişlerde kullanılan id ve class yöntemi yanlış, rahatlıkla bir bot ile şifre bulunabilir
Panelde dosya yükleme yeri yok aynı yere baktığımızdan emin misin :d?

Ağa sabahtan beri bu konu çözülmedimi ya niye tartışıyonuz :(

Script gayet güzel olmuş ayrıca tasarıma aşık oldum başarılar dilerim.

Çeşitli mizah amaçlı şeylerle anasayfayı doldurabilirsin. Script fiyatına göre gayet uygun olmuş. Bol satışlar...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl