MineLive TR
Oyna.Minelive.network
- Elmaslar
- 89
- Minecraft
- MineLive
Abdullah T.#0001
Evet şimdiden başlamışsın kıskanmaya? ben bu scripti satın almadım zamanın da WebXMine şimdi ücretsiz olarak paylaşılan scripti aldım zamanında ve bunun için özür amaçlı tekrardan vericekler lisans bide fiyatı sizi ilgilendirmez :)) . 2 kod öğrenen insan bu kadar egoist olamaz100tl verip aldıysan, yazılımla alakan yok sanırım :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum, backend ve frontend cidden geliştirilmeli
id ve class yöntemi yanlış ise buyurun şifreyi bulun.Baya küçümsüyorsun, panel şifre değiştirilmesiyse bambaşka bir olay, dosya yükleme ile tüm dosyaları bile çekebiliriz, uzantı kontrol vs getirilmeli ayrıca girişlerde kullanılan id ve class yöntemi yanlış, rahatlıkla bir bot ile şifre bulunabilir
☆ Can#8830
Emre Ata Türk#2807
Arkdaşın yaptığı yorum doğru kendisi v2 zamanında satın almıştı özür amaçlı v2 müşterilerimizin tüm hesapine vericez lisanslı bir şekilde ayrıca gelen tüm güncelemelerden yararlanabilecekler ve ek olarakda fiyatlandırmanın bu şekil olma sebebi bazı scriptlerin fiyatı baya uçuk tüm herkesin bütcesi yetmediği için bu fiyat belkide kendileri benden daha profesyonel olabilir bunu bilemeyiz ama emin olun scriptimiz yavaş yavaş gelişecektir ve bulunan tüm hatalar kapatılacaktır.Evet şimdiden başlamışsın kıskanmaya? ben bu scripti satın almadım zamanın da WebXMine şimdi ücretsiz olarak paylaşılan scripti aldım zamanında ve bunun için özür amaçlı tekrardan vericekler lisans bide fiyatı sizi ilgilendirmez :)) . 2 kod öğrenen insan bu kadar egoist olamaz
Emre Ata Türk#2807
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Çoklu tema sistemimiz en geç yarın bitiyor güncelleme olarak atılıyor 4-5 çeşit tema var zaten elmizide @AsinPW tarafından hazırlanmış.Piyasada gördüğüm yeni olan en iyi scriptlerden diyebilirim ancak biraz eleştiri yapmak istiyorum. Öncelikle tema olarak pek beğenemedim klasik bir tema olmuş daha farklı ve güzel bir şey yapabilirdin. Merak ettiğim bir şey daha var sadece tek temamı sunuyorsunuz ek temalar varmı?
Photoshop'danmı yapıyorsunuz yoksa html & css miÖncelikle yorumun için teşekkür ederim. Çoklu tema sistemimiz en geç yarın bitiyor güncelleme olarak atılıyor 4-5 çeşit tema var zaten elmizide @AsinPW tarafından hazırlanmış.
Panelde dosya yükleme yeri yok aynı yere baktığımızdan emin misin :d?Baya küçümsüyorsun, panel şifre değiştirilmesiyse bambaşka bir olay, dosya yükleme ile tüm dosyaları bile çekebiliriz, uzantı kontrol vs getirilmeli ayrıca girişlerde kullanılan id ve class yöntemi yanlış, rahatlıkla bir bot ile şifre bulunabilir
☆ Can#8830
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!