Çözüldü Websend Ve Websender Bağlama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutBey001

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhabalar, sunucum 1.16.5 ve websend bağlamaya çalıştığımda bağlantı başarısız hatası alıyorum. Aynı zamanda websender pluginini de denedim o da bağlanmadı. Sunucum webpanel, configdemi sıkıntı var anlamadım. Acaba alternatif plugin var mı bu ikisi hariç yoksa ben bir yerdemi hata yapıyorum? Configler yada site ayarlarında değişmem gereken bir şey var mı?
NOT: ALTPORT kısmı sunucunun portuyla aynı ve diğer sormak istediğim pass sadece rakamlardan mı oluşmalı ve karakter sınırı mı var? Sitenin resmini aşağıya bıraktım.

Ayrıca sadece websend kurulu 1.8.8 bir sunucuda da denedim yine olmadı, onun configini aşşağıya bırakıyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim 4 gündür uğraşıyorum fakat yapamadım.

Log dosyasında portun aynı olmasının sebebi webpanelde yeni port açamıyor olmamız ve bir arkadaşın bana webpanel port ve websend port aynı olması gerek dediği için aynı.

PASS=132035
URL=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

WEBLISTENER_ACTIVE=true
ALTPORT=39045

sanırım websendin portu ile minecraft serverin portu aynı olduğu için hata veriyor

sanırım websendin portu ile minecraft serverin portu aynı olduğu için hata veriyor

Aynen öyle 2 port çakışıyor ve bundan dolayı çalışmıyor fakat tek sorun bu mu portları değişince yeniden sorun cikma olasılığı yüksek.

Yeni port açtım artık konsolda hata çıkmıyor fakat hala bağlanmadı hatası alıyorum sitede. Websend yerine Websender mı kullanmalıyım? Loglara baktığımda 1.8 için websend sürüm uyumsuz diyordu 2.5.5 indirip kurdum, 36mb boyutunda log dosyası oluşturup sunucuyu kapatıyor şuan.
Log dosyası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu hatayı tekrarlayıp kapatıyor kendisini. Benim düşüncem websender plugini yada spigot kullanmam gerekiyor.

Yeni port açtım artık konsolda hata çıkmıyor fakat hala bağlanmadı hatası alıyorum sitede. Websend yerine Websender mı kullanmalıyım? Loglara baktığımda 1.8 için websend sürüm uyumsuz diyordu 2.5.5 indirip kurdum, 36mb boyutunda log dosyası oluşturup sunucuyu kapatıyor şuan.
Log dosyası:

Bu hatayı tekrarlayıp kapatıyor kendisini. Benim düşüncem websender plugini yada spigot kullanmam gerekiyor.
Spigota geçince sorun düzelir paper yüzünden hata veriyor uyuşmazlık var yanlış deilsem

Tamamdır, sorun çözüldü herkese teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl