Çözüldü Websend ve RCON pluginlerinin 1.17.1 sürümünün olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdem Karakaya

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Merhaba, bu üç pluginin 1.17.1 sürümünü bulamadığım için websiteyi minecraft sunucuma entegre edemiyorum bunu nasıl yapıcam bir bilgisi olan varmı?

Hocam merhabalar hangi üç eklenti ?

Hocam başka bir eklenti kullanın isterseniz

Eklentileri kurup çalıştırmayı denediniz mi? Çünkü bildiğim kadarıyla çalışıyordu.

Portlarınızdan dolayı olabilir. Kullandığınız eklentinin portunu da dışa açmayı denediniz mi?

Websender çok uğraştırıyor. Farklı bir eklentiyi deneyebilirsin.

Genellikle bu tür sorunlar porttan dolayı oluyor atiyorum WebSender protunuz 25001. Siz bu portu dışarıya açtınız mı?

RCON eklenti değil ?

Merhaba, paperspigot 1.17.1 kullandığınızdan JDK 16.0.2 kullandığınızdan emin olun. Hala bir sıkıntı yaşıyorsanız websender yapımcısı CraftRise'nın githubta paylaşmış olduğu yere gidip
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden pull requests açarak, geri bildirim sağlayabilirsiniz. Java biliyorsanız eklentinin kütüphane dosyalarını yükselterek ve hataları giderek kullanabilirsiniz.

PaperSpigot 1.17.1 son güncellenen patch + JDK 16.0.2 ile test ettiğimde OASIS ile sıkıntısız çalışıyor sorununuzun tam olarak log veya ss iletip yardımcı olabiliriz.

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 23
RCON eklenti değil ?
Rcon'un eklenti olmadığını biliyorum. Eğer RCON kullanıyorsa server.prototipes dosyasından RCON Portunu dışarı açmadığından sorun olabilir. Uyardığın için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl