- Elmaslar
- 1.079
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17
Rastgele güncelleme verildiği söylenmedi. Scriptleri MC hariç e-ticaret sitesi izlenimi veriyor.Ben kullanıyorum destekleri gayet iyi bu arada forumda tanıtımını yapan sunucularda kullanıyor.
Diğer CMS yazılım sektöründe çoğu özellik eklenti yani minecraft sunucu entegrasyonuda bir eklenti. Adamlar diğer pazarlamalardan neler katabiliriz diye sorguluyor. Nerde yenilik onu getiriyor. Sebebi bu olmalı rastgele güncelleme vermezler.
Ekli dosyayı görüntüle 290071
Kötü bir tavrını görmemişsinizdir öyle olsa buraya kadar başaramazdı bu insan. Ücretsiz sebebi de yok isterse adam parasını verip alır ancak bu kadar gelişmiş bir sistemi ve ücretsiz olduğundan çoğu sunucu tercih ediyor.
Ayrıca tema geliştirilebiliyor. Eklentide yapılıyor. SFTP ile bağlantı kuruyoruz dosyalara erişip codex'e tema yaptırabiliyoruz direkt.
Zonely bizden ayrılsa eminim büyük üzüntü duyacağım başka yazılımlarada geçmem bile sunucumu kapatırım![]()
Ücretsiz olması kötü birşey demedim veya ücretsiz paylaşamaz demedim ücretli sürümü olsa satın alıp kullanacak illa olur ama ücretsiz buradan ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.
Son paragrafın ile ve daha önceki Zonely tanıtımın ile zaten aynı ekibin üyesi olduğunu anlamak zor değil. zonely beyin daha doğrusu whiteffect beyin forumdan ayrılması ardından birden konu açıp zonely yazılımını övmek...