Yardım WebScript Önerisi

SaBenTurkum

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
PancarMotoruu

Discord:

pancarmotoruuu

Latest Log Dosyası
-
Spark Rapor Linki
-
Merhaba sunucumu site üzerinden entegre etmek istiyorum fakat başlangıç olarak leaderosu çok pahalı görüyorum. Eskiden minexon kullanıyordum lisansım bulunuyordu fakat şuanda minexon kapanma eşiğinde sürünüyor o yüzden başka bir WebScript'e ihtiyacım var. Ücretsiz ve ücretli olarak düşük bütçede neleri kullanabilirim?

Zonely veya crafter.com.tr tercih edebilirsiniz başka bir alternatif kalmıyor

Zonely veya crafter.com.tr tercih edebilirsiniz başka bir alternatif kalmıyor
Crafter güvenilir midir hocam ilk defa duydum fakat sistemleri ve temaları gayet hoşuma gitti fiyatı da gayet uygun

Crafter güvenilir midir hocam ilk defa duydum fakat sistemleri ve temaları gayet hoşuma gitti fiyatı da gayet uygun

evet aktif olarak geliştirilen projeler hepsi bir sorun yaşarsanız yardım alabilirsiniz fakat yinede karar sizin

evet aktif olarak geliştirilen projeler hepsi bir sorun yaşarsanız yardım alabilirsiniz fakat yinede karar sizin
Hocam discordlarını incelediğimde müşteriler tarafından 0 destek olduğu falan bilgilendirilmiş fakat kurucusu da bir kaza geçirdiğini bildirmiş aktif de 3 adet yetkilisi var pek emin olamadım yani, Minexon'u alabilmemin bir yolu var mı acaba gayet rahat kullanıyordum eskiden.

Hocam discordlarını incelediğimde müşteriler tarafından 0 destek olduğu falan bilgilendirilmiş fakat kurucusu da bir kaza geçirdiğini bildirmiş aktif de 3 adet yetkilisi var pek emin olamadım yani, Minexon'u alabilmemin bir yolu var mı acaba gayet rahat kullanıyordum eskiden.

Alırsın fakat yine destek alamazsın hocam
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KareBlok cms kullan gelistirilen bedava harika özellikler sunan bir script

Minexon taraflı olarak kapanma batma gibi bir durum söz konusu değil. Discord yasaklandığı için discord desteklerini sonlandırdılar. WP üstünden elinden geldiğince destek sağlıyor sahibi. Kendi hostingine kuracaksan kurabilirsin scriptte 0 hata var. Onların hostinginde barınacak ise sorun olabilir pek iyi çalıştığı söylenemez bunun harici sorun yaşamadım desteğe ihtiyacım olmadı

Hocam sizce crafter mı yoksa minexon mu minexona çok güncelleme gelmediği eskide kaldığı falan söyleniyor

Bu tür önerilen website yazılımların açıklarına da dikkate edelim.

Hocam sizce crafter mı yoksa minexon mu minexona çok güncelleme gelmediği eskide kaldığı falan söyleniyor
Tamamen size bağlı bir durum. En günceli leaderos ancak ben müşteri ve fiyat politikalarını beğenmediğim için kullanmıyorum ve önermiyorum. Zira ücretsiz sundukları 1 2 tema olması lazım ve bunlarda aşırı kötü. + Yanı güncelleme alan ve destek konusunda daha iyi bir seçenek.

Crafter tarafı nispeten daha yeni bir script daha önce kullanmadığım için yorum yapamam. Müşteri yorumları genel olarak olumlu

Minexon tarafı hatasız ve sunduğu tüm sistemleri hatasız kullanabilirsin(bunu belirtmemin sebebi övmek değil piyasada aşırı fazla kötüleyen ve destek sisteminin kötü olduğundan bahseden insan var destekleri DC ve sitede yok sadece wp de var. Sorun yaşayanların çoğu da kendi hostinglerinde kurulum sorunu vb olursa bundan destek almak isteyenler vs). Eksik yanları evet güncelleme almıyor ve kendi hostinglerinde barındırmak istersen sorun yaşayabilirsin. + Yanı ücretsiz temaları çok, ömürlük alma imkanın var.

Ömürlük tek alım istiyorsan Minexon, sürekli güncelleme istiyorsan leaderos, yeni birşeyler demek istiyorsan crafter

Zonely'yi gördünüz mü hocam forumda bir süre onaylı satıcıydı oda iyi duruyor

Zonely'yi gördünüz mü hocam forumda bir süre onaylı satıcıydı oda iyi duruyor
Site yapısı çok yeni, optimizasyonu iyi diyemem. Temaları tek düze ve sanırsam özelleştirme yapılamıyor özel tema vs kurulduğunu görmedim. Ücretli değil ücretsiz bir script. Desteği ortalama. Site özellik bakımından gayet iyi. Yapan kişi bilgili ancak gerek diğer insanlara olan tavrı olsun kendi kendini harcadığını ve bitirdiğini düşünüyorum. Scripti şuan ki hali ile MC sunucuları hariç çoğu şeye uyduğunu söyleyebilirim.

Ben kullanıyorum destekleri gayet iyi bu arada forumda tanıtımını yapan sunucularda kullanıyor.

Diğer CMS yazılım sektöründe çoğu özellik eklenti yani minecraft sunucu entegrasyonuda bir eklenti. Adamlar diğer pazarlamalardan neler katabiliriz diye sorguluyor. Nerde yenilik onu getiriyor. Sebebi bu olmalı rastgele güncelleme vermezler.
1781972424763.webp

Kötü bir tavrını görmemişsinizdir öyle olsa buraya kadar başaramazdı bu insan. Ücretsiz sebebi de yok isterse adam parasını verip alır ancak bu kadar gelişmiş bir sistemi ve ücretsiz olduğundan çoğu sunucu tercih ediyor.

Ayrıca tema geliştirilebiliyor. Eklentide yapılıyor. SFTP ile bağlantı kuruyoruz dosyalara erişip codex'e tema yaptırabiliyoruz direkt.

Zonely bizden ayrılsa eminim büyük üzüntü duyacağım başka yazılımlarada geçmem bile sunucumu kapatırım :crying:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl